Prvi RAP CAMP 305 pregleda 28. studenoga 2019.

Kandidati Rap Campa zavodili cure svojim rimama

screenshot/youtube

U novoj epizodi Rap Campa kandidati su od mentora Fil Tilena, Stoke i Raayja dobili nove zadatke, a sve im ih je na početku epizode predstavila voditeljica i popularna slovenska pjevačica, Nika Zorjan.

I ne, zadaci ponovno nisu nimalo jednostavni...

POGLEDAJTE EPIZODU:

U igri su i ovoga puta borbe rimama, a prvi zadatak za kandidate glasi 'Jezik brži od pameti.' Svih šest finalista morali su trčati, voziti bicikl, preskakati vijaču i voziti skate, a pritom su trebali odrepati najbolje moguće rime kojih su se u tom trenutku mogli sjetiti. Za ovo su imali samo 20 sekundi.

Šarmirali svoje djevojke rimama

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Osim međusobne borbe rimama, kandidati su dobili još par zadataka. Morali su šarmirati i zadiviti svoje djevojke najkreativnijim tekstovima koje su, naravno, sami smislili i napisali! Uz to, morali su repati usred Zagreba i tako zaraditi novac za ćevape sa Stokom.

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Kako su se kandidati snašli u novim izazovima, tko je smislio najbolje i najupečatljivije rime i koje gošće (i gost) iznenađenja su im se pridružile u novoj, pretposljednjoj epizodi, pogledajte u videu na JoomBoos YouTube kanalu.

Dajte glas svom favoritu

No, ne zaboravite da od danas do sutra u 12:00 sati možete glasovati za svoje favorite iz svakog od timova i tako odlučiti tko ulazi u veliko finale! Dalje ide samo troje kandidata, po jedan iz svakog tima. Troje kandidata koji uđu u veliko finale dolaze na završni event u Opera klubu, gdje će biti proglašenje pobjednika. Evo kako možete glasovati za favorite:

DAJTE GLAS ZA SVOG FAVORITA IZ 'OUTSIDER' TEAMA

DAJTE GLAS ZA SVOG FAVORITA IZ 'INCIDENT' TEAMA

DAJTE GLAS ZA SVOG FAVORITA IZ 'TNTeama'

 

Kupi ulaznice za veliko finale Rap Campa.

 | Autor:

Tvoja reakcija?