Kardashian junior: Stiže još jedna 'kraljevska' beba

kimkardashian@instagram
Samo što nije stigao
Vidi originalni članak

Iako se nismo još do kraja oporavili od dolaska kraljevske bebe Archieja, stiže nam još jedna 'kraljevska' beba. Da, dobro ste pročitali u naslovu, stiže Kardashian junior.

Kim i Kanye uskoro će dobiti četvrto dijete, sinčića kojeg im treba roditi surogat majka, javlja People. Da je počelo otkrila je Kourtney u emisiji Ellen Degeneres show, a čak je i mama Kris Kardashian bila iznenađena. 

Koje ime će odabrati?

"Da, njihova surogat mama upravo rađa", rekla je Kourtney, a sad nam samo ostaje čekati da beba dođe na svijet i da vidimo kakvo su neobično ime roditelji ovaj put odabrali. 

Sjetite se, troje su djece dosad nazvali North, Saint i Chicago. Iako je Kim u nedavnom intervjuu za Vogue rekla da se četvrto dijete definitivno neće zvati prema preostale dvije strane svijeta, možda odaberu još neki grad? Saveznu državu? Make up proizvod? Ne znamo, preteško je pogoditi. Saznat ćemo ubrzo!

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

Posjeti joomboos.24sata.hr