Katy Perry i Orlando Bloom postali su roditelji!

orlandobloom/Instagram
Glumac i pjevačica svijetu su predstavili svoju novorođenu kćer koja je upravo stigla na svijet i ne mogu biti sretniji!
Vidi originalni članak

Pet mjeseci nakon što su objavili sretnu vijest da je pjevačica trudna, Katy Perry i Orlando Bloom postali su roditelji djevojčice Daisy Dove Bloom. Pjevačica i glumac vijest su objavili putem Instagram stranice Unicefa s naslovom: "Najvrjedniji poklon, zdravo dijete!"

Par je u objavio napisao dirljivu poruku:

"Ispunjeni smo ljubavlju i srećom jer je na svijet sigurno stigla naša kćer. Shvaćamo da imamo puno sreće što su trudnoća i porod prošli u redu, mnogi nisu te sreće. Mnogim zajednicama diljem svijeta nedostaje zdravstvenih radnika i svakih 11 sekundi trudnica ili novorođenče umire, uglavnom iz razloga koji se mogu spriječiti.

Mnogo je više novorođenčadi u opasnosti zbog nemogućnosti pristupa vodi, sapunu, cjepivima i lijekovima nego što su u opasnosti od korona virusa. Kao roditeljima novorođenčeta ovo nam slama srca, jer sada istinski suosjećamo s roditeljima koji se bore za svoju djecu i tek ih sada u potpunosti razumijemo.

Također, kao UNICEF-ovi ambasadori dobre volje, znamo da je UNICEF na terenu i čini sve što je potrebno kako bi svaka buduća majka imala pristup zdravstvenom djelatniku i kvalitetnu zdravstvenu skrb. U znak proslave rođenja naše kćeri, objavili smo stranicu za donacije. Podržavajući UNICEF podupirete siguran početak života svakog djeteta te time mijenjate svijet, stoga neka vaše srce procvate.

Hvala,


Katy i Orlando "

Ovom predivnom paru sad kreću samo dani sreće i veselja. Čestitke! I jako lijepa i nesebična gesta od njih za sve ostale mame, tate i djecu diljem svijeta.

 

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr