Kendall otkriva: Koja sestra ima najviše cipela, a s kojom se svađa oko odjeće?

Pixsell
Unatoč slavi Kim, Khloe, Kourtney, Kylie i Kendall imaju iste modne probleme kao i sve druge sestre
Vidi originalni članak

Ormari u obitelji Kardashian veličine su kao spavaće sobe "običnih" ljudi, a u njima se skrivaju prave modne poslastice i dragocjenosti. Iako Kim (35), Khloe (31), Kendall (20), Kourtney (36) i Kylie (18) mogu imati svaki odjevni komad koji požele, često požele upravo ono što se skriva u ormaru druge sestre, a tu počinju muke po posuđivanju...

Dok nekad ta razmjena prođe u miru, ponekad su "primorane" krasti jedna od druge.

U nedavnom intervjuu za časopis People Style, Kendall Jenner je otkrila brojne sočne detalje o modnim navikama svojih sestara.

- Khloe ima najbolji izbor cipela i to u mom broju - izjavila je.

- Kourtney ima odličnu statement odjeći, a Kim nevjerojatne unikatne komade koje ne možete pronaći nigdje drugdje - dodala je. Također, priznala je da povremeno posudi nešto i iz kolekcije dijamantnog nakita svoje mame, ali i da se jedino s Kylie svađa oko posuđivanja odjeće.

- Kylie i ja uvijek se svađamo oko odjeće. To je pravi problem. Razlog tomu je što smo odrasle skupa i jednostavno smo se uvijek svađale oko odjeće - priznala je Kendall.

Čini se kako slavne Kardashianke unatoč bogatstvu o kakvom večina nas može samo maštati imaju iste probleme kao i mi, osim što mi sa svojim sestrama vodimo "ratove" oko puno skromnijih odjevnih komada...

Posjeti joomboos.24sata.hr