Prvi 323 pregleda 05. rujna 2016.

Kendall otkriva: Koja sestra ima najviše cipela, a s kojom se svađa oko odjeće?

Kendall Jenner
Pixsell

Unatoč slavi Kim, Khloe, Kourtney, Kylie i Kendall imaju iste modne probleme kao i sve druge sestre

Ormari u obitelji Kardashian veličine su kao spavaće sobe "običnih" ljudi, a u njima se skrivaju prave modne poslastice i dragocjenosti. Iako Kim (35), Khloe (31), Kendall (20), Kourtney (36) i Kylie (18) mogu imati svaki odjevni komad koji požele, često požele upravo ono što se skriva u ormaru druge sestre, a tu počinju muke po posuđivanju...

Dok nekad ta razmjena prođe u miru, ponekad su "primorane" krasti jedna od druge.

U nedavnom intervjuu za časopis People Style, Kendall Jenner je otkrila brojne sočne detalje o modnim navikama svojih sestara.

- Khloe ima najbolji izbor cipela i to u mom broju - izjavila je.

 

Hello lover!! 💋💋

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

- Kourtney ima odličnu statement odjeći, a Kim nevjerojatne unikatne komade koje ne možete pronaći nigdje drugdje - dodala je. Također, priznala je da povremeno posudi nešto i iz kolekcije dijamantnog nakita svoje mame, ali i da se jedino s Kylie svađa oko posuđivanja odjeće.

baby bosses in head to toe @kendallandkylie

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

- Kylie i ja uvijek se svađamo oko odjeće. To je pravi problem. Razlog tomu je što smo odrasle skupa i jednostavno smo se uvijek svađale oko odjeće - priznala je Kendall.

Čini se kako slavne Kardashianke unatoč bogatstvu o kakvom večina nas može samo maštati imaju iste probleme kao i mi, osim što mi sa svojim sestrama vodimo "ratove" oko puno skromnijih odjevnih komada...

Tvoja reakcija?