Kesten torta - jesenska kraljica gotova za čas!
Ako vam treba ideja za brzi jesenski desert, na pravom ste mjestu
Sastojci:
KORA:
- 300 g mljevenog keksa
- 120 g margarina
- 100 g čokolade
- 50 g šećera u prahu
- 50 g sjeckanih oraha
- rum
KREMA:
- 200 g margarina
- 250 g kesten pirea
- 50 g šećera u prahu
- 3 dcl slatkog vrhnja
- rum
Priprema:
Za početak, otopite čokoladu. Potom spojite čokoladu, rum, sjeckane orahe, kekse i margarin. Uzmite pleh i sve ravnomjerno utisnite.
Pjenasto umutite margarin i šećer u prahu, dodajte rum, slatko vrhnje i kesten pire i dobivenom kremom premažite podlogu. Po želji dekorirajte šlagom.
Pustite da se dobro ohladi pa uživajte!
Originalni recept pronađite ovdje.