Kesten torta - jesenska kraljica gotova za čas!

canva
Ako vam treba ideja za brzi jesenski desert, na pravom ste mjestu
Vidi originalni članak

Sastojci:

KORA:

  • 300 g mljevenog keksa
  • 120 g margarina
  • 100 g čokolade
  • 50 g šećera u prahu
  • 50 g sjeckanih oraha
  • rum

KREMA:

  • 200 g margarina
  • 250 g kesten pirea
  • 50 g šećera u prahu
  • 3 dcl slatkog vrhnja
  • rum

Priprema:

Za početak, otopite čokoladu. Potom spojite čokoladu, rum, sjeckane orahe, kekse i margarin. Uzmite pleh i sve ravnomjerno utisnite. 

Pjenasto umutite margarin i šećer u prahu, dodajte rum, slatko vrhnje i kesten pire i dobivenom kremom premažite podlogu. Po želji dekorirajte šlagom.

Pustite da se dobro ohladi pa uživajte! 

Originalni recept pronađite ovdje

Posjeti joomboos.24sata.hr