Ako vam treba ideja za brzi jesenski desert, na pravom ste mjestu
Sastojci:
KORA:
- 300 g mljevenog keksa
- 120 g margarina
- 100 g čokolade
- 50 g šećera u prahu
- 50 g sjeckanih oraha
- rum
KREMA:
- 200 g margarina
- 250 g kesten pirea
- 50 g šećera u prahu
- 3 dcl slatkog vrhnja
- rum
Priprema:
Za početak, otopite čokoladu. Potom spojite čokoladu, rum, sjeckane orahe, kekse i margarin. Uzmite pleh i sve ravnomjerno utisnite.
Pjenasto umutite margarin i šećer u prahu, dodajte rum, slatko vrhnje i kesten pire i dobivenom kremom premažite podlogu. Po želji dekorirajte šlagom.
Pustite da se dobro ohladi pa uživajte!
Originalni recept pronađite ovdje.
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.