Kim objavila prvu pravu fotografiju sina Psalma

Kim Kardashian/Instagram
Dok se Nick planira kandidirati za predsjednika SAD-a, Kim je skroz posvećena sinčiću Psalmu.
Vidi originalni članak

Najpoznatija članica obitelji Kardashian-Jenner, Kim Kardashian, objavila je prvu pravu fotku sina Psalma Westa. Uz fotografiju je napisala Psalm Ye i time malo zbunila fanove koji su se pitali je li Ye njegovo srednje ime. Nije, samo je nadimak.

Čim je podijelila objavu počeli su joj stizati komentari da Psalm neodoljivo izgleda kao Chicago, i sad kad malo bolje pogledamo fotke, stvarno je tako. 

Nekima izgleda kao Chicago, nekima kao Saint

Nekima je maleni ipak više sličan Saintu. Okej, kao i uvijek, nije neobično da se ljudi ne slažu, no, neovisno o tome na koga liči, Psalm je presladak.

 

No, nije zanimljivo samo Kardashianima. Zanimljivo je i u obitelji pjevača Nicka Jonasa. Njegova braća podijelila su novi merch i na majicama piše 'Glasajte za Nicka 2040. godine'. I njihovi fanovi su sad zbunjeni. Znači li to da će se Nick Jonas kandidirati za predsjednika SAD-a?

Kolekcija bi trebala izaći 11. lipnja i bit će dostupna do 11 sati istog dana. Neki nagađaju da ovime Nick najavljuje kandidaturu za predsjednika, a kako predsjednikom SAD-a možete postati tek sa 35 godina, preostaje mu još 9 godina čekanja. No, zašto onda baš 2040.? Nitko ne zna.

Zapravo, neki njegovi bliski prijatelji tvrde da mu je 'Predsjednik' samo nadimak koji je dobio još u djetinjstvu, tako da je sve samo lažna uzbuna. Oh well...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr