Prvi 359 pregleda 11. lipnja 2019.

Kim objavila prvu pravu fotografiju sina Psalma

Kim Kardashian/Instagram

Dok se Nick planira kandidirati za predsjednika SAD-a, Kim je skroz posvećena sinčiću Psalmu.

Najpoznatija članica obitelji Kardashian-Jenner, Kim Kardashian, objavila je prvu pravu fotku sina Psalma Westa. Uz fotografiju je napisala Psalm Ye i time malo zbunila fanove koji su se pitali je li Ye njegovo srednje ime. Nije, samo je nadimak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Psalm Ye

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Čim je podijelila objavu počeli su joj stizati komentari da Psalm neodoljivo izgleda kao Chicago, i sad kad malo bolje pogledamo fotke, stvarno je tako. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My cutie Chi

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nekima izgleda kao Chicago, nekima kao Saint

Nekima je maleni ipak više sličan Saintu. Okej, kao i uvijek, nije neobično da se ljudi ne slažu, no, neovisno o tome na koga liči, Psalm je presladak.

 

No, nije zanimljivo samo Kardashianima. Zanimljivo je i u obitelji pjevača Nicka Jonasa. Njegova braća podijelila su novi merch i na majicama piše 'Glasajte za Nicka 2040. godine'. I njihovi fanovi su sad zbunjeni. Znači li to da će se Nick Jonas kandidirati za predsjednika SAD-a?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#VoteForNick merch is now available in the online store for the next 24 hours!!

A post shared by Jonas Brothers (@jonasbrothers) on

Kolekcija bi trebala izaći 11. lipnja i bit će dostupna do 11 sati istog dana. Neki nagađaju da ovime Nick najavljuje kandidaturu za predsjednika, a kako predsjednikom SAD-a možete postati tek sa 35 godina, preostaje mu još 9 godina čekanja. No, zašto onda baš 2040.? Nitko ne zna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚫️⚪️ #cannes

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Zapravo, neki njegovi bliski prijatelji tvrde da mu je 'Predsjednik' samo nadimak koji je dobio još u djetinjstvu, tako da je sve samo lažna uzbuna. Oh well...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Awww sladak je