Koji znak horoskopa je najviše, a koji najmanje 'naporan'?

canva/youtube
Ako ste se ikada zapitali koji horoskopski znak je 'najnaporniji', na pravom ste mjestu jer u nastavku slijedi odgovor na ovu vječnu dilemu
Vidi originalni članak

Svatko od nas ima neke 'mušice' i sitne mane koje pomalo izluđuju druge i znamo da je to dio onoga što nas čini potpunom osobom. A kada je riječ o tim manama, svi također imamo određeni prag tolerancije kada te mane uočimo kod drugih. Nekome smeta kada drugi ne poštuju dogovore, nekome kada druga strana non stop kasni, a neke, pak, najviše iritiraju sebičnost i laž. 

Kako piše YourTango, na sklonost tim manama prilično može utjecati i naš horoskopski znak pa vam donosimo popis najiritantnijih horoskopskih znakova - od najmanje do najviše 'napornog', tvrde astrolozi.

1. Jarac

Jarčev isključiv fokus na praktičnost i efikasnost mnogima se može učiniti pomalo okrutnom, ali vjerujte nam, Jarcu nikada nije namjera povrijediti nekoga niti u tome uživa.

via GIPHY

2. Lav

Lav se nikada ne može zasititi toga da bude u centru pažnje, ali to nije zbog sebičnosti nego mu je zaista potrebno puno pažnje da bi bio sretan. Lav ima veliko srce s puno mjesta za sve i kada je i on zadovoljan, učinit će sve da i drugi oko njega budu zadovoljni. 

3. Vaga

Vaga se ponekad može činiti malo čudnom jer često žudi za velikim i sjajnim stvarima, bez da brine o nekim dubljim vrijednostima. Ali, ipak ju to ne čini lošom, jer se jako trudi da i svi oko nje uživaju jednako. 

via GIPHY

4. Rak

Ono što Raka čini pomalo iritantnim je to što je često previše vezan sa svoju obitelj i prijatelje. No, ono što ga izvlači iz te situacije je to što ga gotovo ništa ne može spriječiti da se pobrine za sve one koje voli. 

5. Bik

Bik je vrlo sličan Raku po svojoj zaštitničkoj naravi prema dragim osobama i to je čak i ok. Ali, ono što Bika čini prilično iritantnim je to što s njime nema rasprave. Kada Bik nešto naumi, tako će i biti, a popuštanje nije opcija. 

6. Vodenjak

Vodenjak duboko u sebi brine o jako puno stvari i želi da cijeli svijet bude bolje mjesto za sve. No, ono što vam može zasmetati kod Vodenjaka je to što će postati nemoguć ako u vama uoči i jednu stvar koja njemu ne odgovara i vrlo brzo bi vas mogao otpisati.

via GIPHY

7. Strijelac

Strijelac je prezabavan; zbija šale na sve strane, otvorenog je uma i brutalno je iskren. No, ako on imalo osjeti da se ne možete nositi s njegovom naravi, brzo će vas zaboraviti i neće se niti osvrnuti. 

8. Škorpion

Škorpion ima prilično lošu reputaciju - manipulativan je, tajanstven i dramatičan. Zbog toga mu se jako teško približiti i istinski ga upoznati. 

via GIPHY

9. Djevica

Djevica je opsesivna, osjetljiva i izbirljiva, a kada nešto krene po krivu postaje cinična i pesimistična. Naravno, ako joj ponudite pomoć, istu će odbiti. Prilično iritantno, zar ne?

10. Ovan

Ovan nema namjeru šefovati i biti buntovan, ali ako ga netko ipak upozori na to, prilično će se naljutiti i neće se željeti ispričati. On jednostavno zna što želi i sve će učiniti da to i dobije. 

via GIPHY

11. Blizanci

Blizanci vam nikada neće reći što zaista misle, jer zapravo - ni oni sami ne znaju. Svoju osobnost samo prilagođavaju situaciji u kojoj se nalaze i, naravno, žele se svidjeti apsolutno svima.

12. Ribe

Iako su Ribe zaista dobre i nježne naravi te žele ugoditi apsolutno svima, zaslužile su biti na prvom mjestu najiritantnijih znakova horoskopa upravo zbog toga - kažu neki. Mnogima ide na živce kada im netko non stop pokušava ugoditi dok očigledno zanemaruje svoje želje i potrebe... Ribe, budite malo bolje prema sebi!

via GIPHY

Kojem znaku ti pripadaš? Slažeš li se s napisanim?

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

POGLEDAJTE VIDEO DANA: 

 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr