Konačno! Sutra gledamo prvu epizodu JoomBoos serije 'Isti san'!

Toliko toga nas zanima - sve saznajemo u sutrašnjoj epizodi
Vidi originalni članak

I to smo dočekali! Prva od 10 epizoda youtuberske serije u regiji, 'Isti san', emitira se u četvrtak u 12 sati, ekskluzivno na JoomBoos kanalu. 

Serija 'Isti san' u centar prve epizode stavlja jedno slomljeno srce – a upravo će ta nesretna ljubav pomoći glavnom liku da otkrije onu prema glazbi. No neki su čvrsto odlučili da će mu itekako otežati na njegovom putu...
- Redatelj Filip Dizdar (27) i koreograf Igor Barberić (44) puno su nas naučili, pravi su profesionalci pa se na setu bilo i lakše opustiti.

Iako snimamo videa često, ovo je nešto potpuno novo, nikad ništa slično nismo radili. Ja igram Davida, s kojim i imam nekih sličnosti, jedino što za razliku od njega, baš i ne tražim ozbiljnu vezu - našalio se Davor koji je dio YouTube dvojca thelazyWAVE, a na kanalu ima preko 120 tisuća pretplatnika. 

Ekipa što mislite, što se Davidu dogodi? Tko mu slomi srce? Tko mu je glavni neprijatelj, a tko najveća podrška? Što želi postati?

Svakako budite u četvrtak, u 12h na kanalu JoomBoos kako biste iz prve ruke saznali kako izgleda dosad neviđeni projekt, prva YouTube serija u regiji. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
Posjeti joomboos.24sata.hr