Kraljica Elizabeta II. ne dolazi na Archiejevo krštenje

sussexfamilly/instagram
Zapravo i nije neka drama što kraljica ne dolazi. Nije bila ni na krštenju princa Louisa prošle godine.
Vidi originalni članak

Na Dan očeva Meghan Markle i princ Harry razveselili su svijet novom fotkom sinčića Archieja, a sad su iz kraljevske palače izašle neke informacije o njegovu krštenju. No, ono što je možda većinu najviše iznenadilo je da kraljica Elizabeta II., njegova prabaka, neće biti ondje.

U crkvi gdje su se vjenčali Meghan i Harry

Archieja Harrisona Mountbatten-Windsora (da, to je njegovo puno ime) krstit će sljedeći mjesec u kapelici St. George, gdje su se njegovi mama i tata vjenčali na spektakularnoj ceremoniji prošle godine, javlja Daily Mail.

Kraljevska krštenja inače su privatna i nije dopušteno fotografiranje niti ulazak novinarima i javnosti, kao što je slučaj na vjenčanjima, ali obitelj će svejedno unajmiti fotografa, tako da uskoro možemo očekivati još Archiejevih fotki.

Kraljica ne dolazi i to zapravo nije toliko čudno

E sad, da se vratimo na činjenicu da njegova prabaka ne dolazi na krštenje. To, zapravo, i nije toliko neuobičajeno, s obzirom na to da kraljica uopće ne ide na svako krštenje svojih praunuka. Iako je bila na krštenju princa Georgea i princeze Charlotte, nije bila na krštenju princa Louisa prošle godine. Ovoga puta je, tvrdi izvor blizak kraljevskoj obitelji, "zauzeta ostalim obavezama".

Tko će biti kumovi?

Sad kad je ovo riješeno, ostaje još jedino pitanje tko će malenome biti kum i kuma na krštenju? Neka od imena koja se spominju su Amal i George Clooney, Serena Williams, Priyanka Chopra, no Harry ima i jako veliku obitelj, pa će možda ipak kumovi biti royalsi. Drugim riječima, nitko još nema pojma. Javit ćemo vam kad saznamo.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr