Kuma na svadbi čudnim zvukovima nasmijala sve

reuters/pixsell/CANVA
Kuma na jednom vjenčanju u Americi održala je prilično dirljiv govor prilikom kojeg je i sama zaplakala, no takva atmosfera nije dugo trajala jer je slučajno ispustila jedan zvuk zbog kojeg se salom proširio gromoglasni smijeh
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko dana, na TikToku je postao viralan video s jednog vjenčanja u kojemu je mladenkina kuma nasmijala sve goste jer je, za vrijeme držanja govora i nakon nekoliko suza radosnica, slučajno - zaroktala.

@georgiamerryjones The video doesn’t do it justice 😂 #fyp #fypシ #pov #youareatmywedding #georgiamerryjones #michaelmerryjones #funny #weddingday #snort #maidofhonor #speach ♬ original sound - Georgia Merry-Jones

Nakon što je kuma ispustila ovaj smiješni zvuk, nasmijala se sama sebi, a niti ostali uzvanici joj to nisu uzeli za zlo već su joj, kroz gromoglasni smijeh, počeli i pljeskati.

Ova urnebesna situacija je, naravno, oduševila i sve one koji su ovaj video pogledali na TikToku, a koliko je bila zabavna, pokazuju i komentari. 

"Ovo je prijateljica za cijeli život", "Cijeni svoju najbolju prijateljicu. Rijetki imaju tako dobre i iskrene prijatelje kao ti. Drži ju blizu sebe i nikada ju ne puštaj", "Što duže gledam ovaj video, sve je smješniji", samo su neki od razdraganih i smiješnih komentara. 

 

Poslušajte novu JoomBoosovu navijačku pjesmu!

Posjeti joomboos.24sata.hr