Prvi 1655 pregleda 14. kolovoza 2022.

Kuma na svadbi čudnim zvukovima nasmijala sve

reuters/pixsell/CANVA

Kuma na jednom vjenčanju u Americi održala je prilično dirljiv govor prilikom kojeg je i sama zaplakala, no takva atmosfera nije dugo trajala jer je slučajno ispustila jedan zvuk zbog kojeg se salom proširio gromoglasni smijeh

Posljednjih nekoliko dana, na TikToku je postao viralan video s jednog vjenčanja u kojemu je mladenkina kuma nasmijala sve goste jer je, za vrijeme držanja govora i nakon nekoliko suza radosnica, slučajno - zaroktala.

@georgiamerryjones The video doesn’t do it justice 😂 #fyp #fypシ #pov #youareatmywedding #georgiamerryjones #michaelmerryjones #funny #weddingday #snort #maidofhonor #speach ♬ original sound - Georgia Merry-Jones

Nakon što je kuma ispustila ovaj smiješni zvuk, nasmijala se sama sebi, a niti ostali uzvanici joj to nisu uzeli za zlo već su joj, kroz gromoglasni smijeh, počeli i pljeskati.

Ova urnebesna situacija je, naravno, oduševila i sve one koji su ovaj video pogledali na TikToku, a koliko je bila zabavna, pokazuju i komentari. 

 | Autor: reuters/pixsell/CANVA reuters/pixsell/CANVA

"Ovo je prijateljica za cijeli život", "Cijeni svoju najbolju prijateljicu. Rijetki imaju tako dobre i iskrene prijatelje kao ti. Drži ju blizu sebe i nikada ju ne puštaj", "Što duže gledam ovaj video, sve je smješniji", samo su neki od razdraganih i smiješnih komentara. 

 

Poslušajte novu JoomBoosovu navijačku pjesmu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?