Kylie i Travis će blagdane provesti skupa u Los Angelesu

travisscott/Instagram
Svi vi koji ste se poveselili i pomislili da će možda ponovno biti skupa, pričekajte na trenutak...
Vidi originalni članak

Dobrodošli u novu rundu vijesti o Kylie Jenner i Travisu Scottu. Iako nitko zapravo nije sasvim siguran što se između njih dvoje događa, hoće li se pomoriti ili su samo prijatelji i dobri roditelji svojoj kćerkici Stormi, sad su u javnost izašle glasine da će njih dvoje zajedno provesti Božić i to je njihovim fanovima dalo još malo nade u skoro pomirenje.

Žele da Stormi uživa u lijepim blagdanima

Izvor blizak Kylie i Travisu za E! News je izjavio kako će njih dvoje blagdane provesti zajedno kako bi Stormi maksimalno uživala u toploj, obiteljskoj atmosferi, javlja Cosmopolitan. 

"Kylie i Travis će blagdane provesti zajedno u Los Angelesu. Provest će ih u obiteljskom raspoloženju kako bi Stormi bilo što ljepše i ugodnije. Bit će na obiteljskim druženjima zajedno i jako su uzbuđeni što Stormi mogu omogućiti lijep Božić."

Neće se pomiriti?

Ipak, za sve one koji su se poveselili da ovo možda znači kako će se uskoro i pomiriti i ponovno biti zajedno, to, čini se, nije slučaj. Oni samo žele biti dobri roditelji, što neprestano ponavljaju, i žele ostati u dobrim odnosima zbog kćeri. 

No, između njih očito više nema ničega romantičnog...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr