Kylie je prodala Kylie Cosmetics za 600 milijuna $?

Jennifer Graylock/Press Association/PIXSELL
Tvrtka Coty sada posjeduje 51 posto udjela Kylienog brenda 'Kylie Cosmetics'.
Vidi originalni članak

Kylie Jenner prodala je veći dio udjela svog brenda Kylie Cosmetics tvrtki Coty za vrtoglavih 600 milijuna dolara *and this is not a drill*!

Ovaj konglomerat već posjeduje poznate beauty brendove kao što su CoverGirl, OPI, Rimmel i Sally Hansen, a sada su svojoj 'kolekciji' pridružili još jedno veliko ime, javlja Cosmopolitan.

'Jako sam uzbuđena'

Kylie se priopćenjem obratila javnosti i poručila:

"Jako sam uzbuđena na što ću surađivati s Cotyjem kako bismo mogli doprijeti do još većeg broja obožavatelja Kylie Cosmetics i Kylie Skin brendova. Veselim se što ćemo nastaviti s kreativnim i kvalitetnim rješenjima za naše kupce, što oni od nas i očekuju te zbog čega nas cijene i prate na društvenim mrežama. Ovo će partnerstvo omogućiti meni i mom timu da se lakše fokusiramo na kreiranje i razvijanje svakog od naših proizvoda, dok u isto vrijeme gradimo naš brend u smjeru internacionalnog beauty diva."

Tvrtka Coty sada posjeduje 51 posto udjela Kylie Cosmeticsa, a ova vijest i nije toliko iznenađujuća, s obzirom na to da se o prodaji šuška već nekoliko mjeseci.

Ovo će ojačati njezin brend

Direktor tvrtke Coty, Pierre Laubies, poručio je sljedeće:

"Kylie želimo dobrodošlicu u našu organizaciju i obitelj. Kombinacijom njezine kreativne vizije i zainteresiranosti tržišta za njezine proizvode te našeg vodstva i ekspertize u području beauty proizvoda - činimo korak dalje u transformaciji i jačanju ovog brenda, koji će sada moći dostići svoj puni potencijal."

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

Posjeti joomboos.24sata.hr