Prvi 1067 pregleda 19. studenoga 2019.

Kylie je prodala Kylie Cosmetics za 600 milijuna $?

Jennifer Graylock/Press Association/PIXSELL

Tvrtka Coty sada posjeduje 51 posto udjela Kylienog brenda 'Kylie Cosmetics'.

Kylie Jenner prodala je veći dio udjela svog brenda Kylie Cosmetics tvrtki Coty za vrtoglavih 600 milijuna dolara *and this is not a drill*!

Ovaj konglomerat već posjeduje poznate beauty brendove kao što su CoverGirl, OPI, Rimmel i Sally Hansen, a sada su svojoj 'kolekciji' pridružili još jedno veliko ime, javlja Cosmopolitan.

'Jako sam uzbuđena'

Kylie se priopćenjem obratila javnosti i poručila:

"Jako sam uzbuđena na što ću surađivati s Cotyjem kako bismo mogli doprijeti do još većeg broja obožavatelja Kylie Cosmetics i Kylie Skin brendova. Veselim se što ćemo nastaviti s kreativnim i kvalitetnim rješenjima za naše kupce, što oni od nas i očekuju te zbog čega nas cijene i prate na društvenim mrežama. Ovo će partnerstvo omogućiti meni i mom timu da se lakše fokusiramo na kreiranje i razvijanje svakog od naših proizvoda, dok u isto vrijeme gradimo naš brend u smjeru internacionalnog beauty diva."

Tvrtka Coty sada posjeduje 51 posto udjela Kylie Cosmeticsa, a ova vijest i nije toliko iznenađujuća, s obzirom na to da se o prodaji šuška već nekoliko mjeseci.

Ovo će ojačati njezin brend

Direktor tvrtke Coty, Pierre Laubies, poručio je sljedeće:

"Kylie želimo dobrodošlicu u našu organizaciju i obitelj. Kombinacijom njezine kreativne vizije i zainteresiranosti tržišta za njezine proizvode te našeg vodstva i ekspertize u području beauty proizvoda - činimo korak dalje u transformaciji i jačanju ovog brenda, koji će sada moći dostići svoj puni potencijal."

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?