Kylie Jenner ležerno kupila vilu od 36,5 milijuna dolara

kylie jenner / instagram
Dok su milijuni ljudi zaglavili u jednosobnim stanovima, a dobrotvorne zaklade skupljaju donacije za najpotrebitije usred pandemije korona virusa, Kylie Jenner je odlučila kupiti vilu za 36,5 milijuna dolara.
Vidi originalni članak

Kylie možda je milijarderka, pa joj nekoliko uloženih milijuna u novu nekretninu neće ozbiljnije naštetiti budžetu, ali ipak smatramo kako ovo nije bio najbolji potez s obzirom na trenutnu situaciju u svijetu.

Kako piše Cosmopolitan, vila se nalazi u ekskluzivnom naselju grada Los Angelesa - Holmby Hillsu - i ima 7 spavaćih soba, 14 kupaonica te 20 parkirnih mjesta, a imanje se prostire na gotovo jedan hektar. Naravno, ima i bazen.

Prvotno se cijelo imanje prodavalo po cijeni od 55 milijuna dolara, ali je Kylie uspjela dobiti "ogroman popust".

Ako želiš znati kako to mjesto izgleda, na Instagram profilu su već objavljene i neke fotografije na kojima se vidi teniski teren, ogroman bazen, kućno kino i mnogo lustera.

U slučaju da te zanima kako Kyle provodi vrijeme u karanteni (osim što kupuje vile s bazenom), najviše se druži s Travisom Scottom i svojom kćerkicom Stormi u Palm Springsu, snimajući TikTok videa s obitelji.

Nedavno je čak u jednom od videa izjavila kako želi imati sedmero djece, tako da bi to možda moglo objasniti zašto je kupila kuću s toliko spavaćih soba... Hmm?

Što vi kažete na njezinu novu nekretninu?

 

Napiši najoriginalniju priču, postani JoomBoos novinar i osvoji 500 kuna!

Posjeti joomboos.24sata.hr