Prvi KORONA VIRUS 2554 pregleda 24. travnja 2020.

Nova tema za JoomBoos novinare: Nešto romantično!

Nova tema za buduće JoomBoos novinare i novinarke je 'nešto romantično', a otkrivamo vam i tko je JoomBoos novinarka ovoga tjedna te tko je napisao najbolju 'neugodnu' priču!

Prošlotjedna tema za JoomBoos novinare i novinarke bila je 'nešto totalno neugodno'. Od vas smo tražili da opišete neki neugodnjak koji ste doživjeli ili ste čuli da je netko doživio, ili da neugodnjak, pak, izmislite!

'Spoj iz tramvaja'

via GIPHY

Najbolju 'neugodnu' priču napisala je Sara Sivić, koja je naša ovotjedna JoomBoos novinarka. Njezinu ćemo priču o 'spoju iz tramvaja' objaviti ove subote na našem portalu kao vikend specijal, a Sara kao nagradu za svoju super priču osvaja 500 kuna.

Nova tema: Nešto romantično

 | Autor:

No, kao što već dobro znate, čak i ako ovoga puta vaša priča nije bila najkreativnija, imate šanse napisati upravo takvu priču već ovog vikenda i sljedećeg tjedna. Za sve vas buduće JoomBoos novinare i novinarke imamo novu temu - 'Nešto romantično'!

Da, da, tražimo od vas da nam napišete romantičnu, ljubavnu priču, a hoćete li pisati o sretnim ili nesretnim ljubavima, uspješnim ili neuspješnim vezama, u obliku romana, komedije ili trilera - to ostavljamo vama na izbor. Dajte mašti na volju i napišite stvarnu ili izmišljenu 'romantičnu priču'. Zamislite da pišete svoj ljubavni roman i - krenite!

Kako se možeš prijaviti?

1. Napišite priču na temu 'Nešto romantično'

2. Priču nam pošaljite na e-mail adresu: joomboos.novinar@gmail.com

3. Prijave traju do sljedećeg petka, 1. svibnja, kada proglašavamo novog JoomBoos novinara koji osvaja 500 kuna

4. Njegovu ili njezinu priču objavljujemo na joomboos.hr portalu sljedeće subote, 2. svibnja

Tri, dva, jedan - piši!

 

 

UKLJUČI SE NA PREMIJERU NOVOG JOOMBOOS CRTIĆA - EKSKURZIJA U KARANTENI!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar gretaglavinic@joomboos

    gretaglavinic@joomboos

    wow