Gaga otkrila: Moja obitelj nije znala da sam bila silovana!

Zbog svega je krivila samu sebe i dugo je tajila svoju nesreću...
Vidi originalni članak

Dugoiščekivani Oscar donio je brojna iznenađenja. Osim više ili manje očekivanih dobinitnika zlatnih kipića, mnogi su saznali i bolnu prošlost jedne od najvećih zvijezda današnjice - Lady Gage (29).

Na prestižnoj dodjeli nagrada, pjevačica je izvela pjesmu 'Til It Happends to You', koju je napisala u suradnji s Diane Warren za dokumentarac koji je radila o žrtvama silovanja.

Naime, Lady Gaga je još prije dvije godine javno priznala da su je silovali dok je imala 19 godina i iako su mnogi bili svjesni njene teške prošlosti, pojedini članovi Gagine obitelji nisu to znali sve dok nisu pogledali zapanjujuć performans.

- Moja baka i teta Sheri su me nazvale na dan Oscara jer im nikad nisam rekla da sam bila žrtva silovanja - napisala je Gaga na društvenim mrežama.

Osim toga, još je jednom progovorila o svom teškom iskustvu.

- Bilo me je sram i strah. Trebalo mi je dugo da sebi priznam jer sam vjernica i znala sam da je to zlo iako nije bila moja krivnja. Deset godina sam mislila da je to moja krivnja - napisala je pjevačica.

Njezinu emotivnu objavu pogledalo je preko 71 milijun obožavatelja koje nastoji potaknuti da progovore o svojim problemima.

- Ovo je nešto što sam jako dugo tajila i sramila sam se toga više od ičega, a time se sada moje najdraže žene u životu ponose. I to ne bilo koje žene, već one koje su mi uzori - rekla je Gaga.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr