Prvi 23 pregleda 02. ožujka 2016.

Gaga otkrila: Moja obitelj nije znala da sam bila silovana!

Lady Gaga

Zbog svega je krivila samu sebe i dugo je tajila svoju nesreću...

Dugoiščekivani Oscar donio je brojna iznenađenja. Osim više ili manje očekivanih dobinitnika zlatnih kipića, mnogi su saznali i bolnu prošlost jedne od najvećih zvijezda današnjice - Lady Gage (29).

Na prestižnoj dodjeli nagrada, pjevačica je izvela pjesmu 'Til It Happends to You', koju je napisala u suradnji s Diane Warren za dokumentarac koji je radila o žrtvama silovanja.

Naime, Lady Gaga je još prije dvije godine javno priznala da su je silovali dok je imala 19 godina i iako su mnogi bili svjesni njene teške prošlosti, pojedini članovi Gagine obitelji nisu to znali sve dok nisu pogledali zapanjujuć performans.

 

My grandmother (in the middle) and my Aunt Sheri (on the right) both called me the day after the Oscars because I never told them I was a survivor. I was too ashamed. Too afraid. And it took me a long time to even admit it to myself because I'm Catholic and I knew it was evil but I thought it was my fault. I thought it was my fault for ten years. The morning after the Oscars when I talked to my grandmother Ronnie, with tears in her eyes I could hear them welling through the phone she said to me "My darling granddaughter, I've never been more proud of you than I am today." Something I have kept a secret for so long that I was more ashamed of than anything-- became the thing the women in my life were the most proud of. And not just any women, the ones I look up to the most. #BeBrave #speakup #tilithappenstoyou

A photo posted by Lady Gaga (@ladygaga) on

- Moja baka i teta Sheri su me nazvale na dan Oscara jer im nikad nisam rekla da sam bila žrtva silovanja - napisala je Gaga na društvenim mrežama.

Osim toga, još je jednom progovorila o svom teškom iskustvu.

- Bilo me je sram i strah. Trebalo mi je dugo da sebi priznam jer sam vjernica i znala sam da je to zlo iako nije bila moja krivnja. Deset godina sam mislila da je to moja krivnja - napisala je pjevačica.

Njezinu emotivnu objavu pogledalo je preko 71 milijun obožavatelja koje nastoji potaknuti da progovore o svojim problemima.

- Ovo je nešto što sam jako dugo tajila i sramila sam se toga više od ičega, a time se sada moje najdraže žene u životu ponose. I to ne bilo koje žene, već one koje su mi uzori - rekla je Gaga.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?