LayZ: 'JoomBoosu sam zahvalan na svemu!'

layz_yt/Instagram
LayZ okrenuo novu stranicu u životu
Vidi originalni članak

Nakon mnogo upita što se dešava s LayZjem i zašto se više ne pojavljuje u JoomBoos videima, došlo je vrijeme da napokon saznate. Ako već niste. Da, LayZ nije više dio našeg tima, što je objasnio u svom videu na kanalu Zakon Braće.

Nakon što je prošao dug put u JoomBoosu, koji je započeo kao prvi pobjednik Videostara, LayZ je odlučio kako je vrijeme da krene svojim putem, a mi mu želimo svu sreću i zahvalni smo na svemu što nam je ponudio. Kao i on nama, što je također objasnio u novom videu.

Najbolja pjesma

LayZ je iza sebe u JoomBoosu tako ostavio više od 150 odličnih videa, snimio je četiri pjesme te bio dio Istog sna i PrankD-a, i kaže, jako mu je drago da je bio dio naše priče, ali sad će sam nastaviti neku drugu.

Fanovi su jako tužni

Fanovi su na Instagramu 'Balkan YouTube exposing' pisali kako su jako tužni što LayZ odlazi, jer su mislili da potpuno prestaje snimati, jer su im se LayZ i JoomBoos činili kao odličan par. Ali s vremenom svatko mora krenuti na svoju stranu i bez ikakvog hejta možemo mu još samo dodati - sretno i hvala!

Posjeti joomboos.24sata.hr