Prvi 1013 pregleda 21. veljače 2019.

LayZ: 'JoomBoosu sam zahvalan na svemu!'

layz_yt/Instagram

LayZ okrenuo novu stranicu u životu

Nakon mnogo upita što se dešava s LayZjem i zašto se više ne pojavljuje u JoomBoos videima, došlo je vrijeme da napokon saznate. Ako već niste. Da, LayZ nije više dio našeg tima, što je objasnio u svom videu na kanalu Zakon Braće.

Nakon što je prošao dug put u JoomBoosu, koji je započeo kao prvi pobjednik Videostara, LayZ je odlučio kako je vrijeme da krene svojim putem, a mi mu želimo svu sreću i zahvalni smo na svemu što nam je ponudio. Kao i on nama, što je također objasnio u novom videu.

Najbolja pjesma

LayZ je iza sebe u JoomBoosu tako ostavio više od 150 odličnih videa, snimio je četiri pjesme te bio dio Istog sna i PrankD-a, i kaže, jako mu je drago da je bio dio naše priče, ali sad će sam nastaviti neku drugu.

Fanovi su jako tužni

 | Autor:

Fanovi su na Instagramu 'Balkan YouTube exposing' pisali kako su jako tužni što LayZ odlazi, jer su mislili da potpuno prestaje snimati, jer su im se LayZ i JoomBoos činili kao odličan par. Ali s vremenom svatko mora krenuti na svoju stranu i bez ikakvog hejta možemo mu još samo dodati - sretno i hvala!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajde lijepo