LayZ u tri minute opisao prekid s Karlom: 'Gotovo je...'

screenshot/youtube
'Da, istina je, ne znam što da vam uopće kažem...'
Vidi originalni članak

Youtuber Matija Lazarević LayZ u trominutnom je videu opisao svoj prekid s glazbenicom Karlom Zelić. "Da, istina je. Uopće ne znam što da vam kažem i žao mi je što vam ne mogu više reći, ali nadam se da razumijete", započeo je LayZ, a zatim dodao: "bilo je to ludo putovanje".

POGLEDAJTE VIDEO:

Između rečenica uzimao je duge pauze i, iako je nekoliko puta ponovio da "život ide dalje" i da mora nastaviti sa životom, vidjelo se koliko mu je teško zbog ovoga što se dogodilo. "Povrijedili smo jedno drugoga", dodao je youtuber, a zatim u video ubacio isječke njihovih zajedničkih trenutaka.

Na zadnjem isječku Karla i on pale vatromet na parkiralištu, a nakon što Karla izgovori da je ovo "najbolji vatromet dosada", on joj na to kaže: "Ti si najbolji vatromet..."

I Karla odgovorila na pitanja fanova o prekidu

Karla nije snimila video, ali je izbrisala njihove zajedničke fotografije s feeda te o prekidu progovorila na Instagram storyju, nakon što su joj fanovi mahom slali pitanja jesu li ona i Matija još uvijek zajedno.

"Nismo više zajedno, ali ostali smo u dobrim odnosima. Bilo je to lijepo iskustvo i oboje smo narasli i skupa proživjeli mnogo toga. Ali smo se razišli. Matiji želim sve najbolje i sretna sam da sam se upustila u vezu bez obzira na ishod", kratka je bila Karla.

Fanovi su ispod videa i u komentarima na društvenim mrežama pisali da im je žao što su njih dvoje prekinuli, jer su se činili kao par koji će "potrajati", ali su se složili s time da život mora ići dalje i da će svatko od njih sreću pronaći negdje drugdje. I mi im isto to želimo.

 

U ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina pronađite najsočnije priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr