Napala je Logana Paula zbog bacanja Pokemon lopta?

YouTube/screenshot, canva
Premda je Logan Paul jedan od najslavnijih YouTubera na svjetskoj YouTube sceni, za njega se neprestano vežu skandali i kontroverze. Pogledajmo o čemu je ovaj put riječ.
Vidi originalni članak

U svom nedavnom intervjuu za američki časopis, jedan od najslavnijih YouTubera na svijetu, Logan Paul, napadnut je od strane novinarke radi sadržaja kojeg je objavio u videu prije šest mjeseci, piše TeenVogue.com.

via GIPHY

Naime, radi se o videu, snimljenom za njegov kanal gdje istražujući Tokio snima avanture, događaje i ljude koje tamo pronalazi. Jedan od ključnih trenutaka, zbog kojeg je Logan i napadnut, je onaj u kojem hoda po gradu obučen u kostim Pikachua, te baca pokemon loptice po slučajnim prolaznicima.

via GIPHY

Novinarka je osudila takav sadržaj nazivajući ga kulturno neprihvatljivim na što joj je Paul odgovorio znači li to da je kulturno neprihvatljivo i njegovo skakanje s mosta u Italiji. Ne baš ugodan intervju je trajao gotovo pola sata i Paul Logan je sam priznao kako nije u potpunosti u pravu i kako nije siguran jeli intervju bio dobra ideja s obzirom da ne želi stvoriti pogrešnu sliku o sebi.

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Posjeti joomboos.24sata.hr