Logan Paul priznaje: Zaboravio sam biti ljudsko biće...

screenshot from Casey Neistat@Youtube
Logan Paul napokon je progovorio o incidentu u japanskoj šumi Aokigahara u intervjuu s Caseyem Neistatom
Vidi originalni članak

Logan Paul je u siječnju objavio video u kojem prikazuje mrtvo tijelo i postao najomraženiji influencer na YouTubeu.

Naime, on sada radi na dokumentarcu u kojem će pokazati pravu sliku stvari i što se dogodi kada ti slava udari u glavu, prenosi The Verge

U njegovom dokumentarcu bit će i drugi Youtuberi, a jedan od najpoznatijih vloggera ikad, Casey Neistat, pristao je biti dio filma samo ako može napraviti ekskluzivni intervju s Loganom. Logan je pristao, a taj video se nalazi na Caseyevom YouTube kanalu.

 

 

-Bilo me sram reći da sam YouTuber- rekao je Neistat za The Verge o cijelom Loganovom incidentu i dodao kako je i on osobno osjetio posljedice Loganovih postupaka.

- Želio sam vidjeti je li Loganu stvarno žao ili je to samo još jedan dio njegovog showa- kaže Casey i dodaje da još uvijek nije ni sam siguran.

-Zaboravio sam biti osoba i umjesto toga sam postao kreator sadržaja. Bio sam opsjednut time da me gledaju milijuni ljudi i da sve mora biti show- priznaje Logan u dugačkom intervjuu.

Kada pogledaš cijeli intervju možeš vidjeti da Logan još ni sam nije svjestan kontroverze oko svojih postupaka, a s time se slaže i Casey.

- Vjerujem da je svjestan da je ono što je napravio krivo, ali da budem potpuno iskren, nisam siguran da je objavljivanje dokumentarca ono što bi trebao napraviti- kaže Casey.

-To što sam se smijao mrtvom tijelu je bio nesvjestan obrambeni mehanizam- govori Logan i dodaje kako smatra da postoji razlika između toga kada nisi svjestan stvari o nekoj kulturi i kada nisi svjestan općenito.

Što ti misliš, ima li to smisla?

-Ispričavam se svim YouTuberima što sam posramio cijeli YouTube. Obećajem da ću od sada samo pozitivno doprinositi zajednici- govori Logan i dodaje kako je totalno nova osoba.

-Nije do njega hoće li drugi prihvatiti njegov iskup. Definitivno će se morati potruditi da dokaže kako ima pozitivan i pravi, realističan utjecaj na YouTube- smatra Neistat.

 

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima. 

Posjeti joomboos.24sata.hr