Magic Leon će napraviti spektakl u Areni!

magic leon
Leon će na pozornici izvesti svoj mađioničarski show, a osim toga u Sky Cola corneru će se družiti s obožavateljima kojima sprema super iznenađenja
Vidi originalni članak

Za samo dva dana napokon počinje Totalni JoomBoos, najveći YouTube spektakl u regiji ikad! Ovaj spektakl održava se ovu nedjelju, 21. listopada, u Areni Zagreb, a osim što dolazi 50-ak najvećih regionalnih youtubera i popularni Britanac KSI, dolazi i nekoliko tisuća najvećih JoomBoosovih obožavatelja.

Publiku ondje očekuje još neviđeni spektakl, a osim koncerata, plesa, izazova i talk showova, ondje će se događati i jako poseban magic show! Naravno, glavna zvijezda mađioničarskog dijela cjelodnevnog spektakla bit će popularni JoomBoosov youtuber Magic Leon. 

Leon ima meet up u Sky Cola corneru

Leon će svoje nezaboravne i prezabavne mađioničarske trikove izvesti na glavnoj pozornici u Areni, a nakon velikog showa obožavatelji će se moći družiti s njime na meet upu u Sky Cola corneru koji će se nalaziti na parteru Arene. 

Čekaju vas genijalna iznenađenja

Leon jedva čeka nedjelju, ali osim svog nastupa, neopisivo se veseli druženju sa svojim najvećim fanovima. Osim što će se ondje družiti i fotkati s njima, Leon za one najsretnije zajedno sa Sky Colom sprema i genijalna iznenađenja i nagrade!

Potražite Sky Cola corner na Totalnom JoomBoosu, dođite se družiti s Leonom koji jedva čeka popričati s vama i pokazati vam neki super mađioničarski trik, jer osim što ćete se zabaviti možete osvojiti i predobre nagrade.

Požurite po svoju ulaznicu

Detaljniji program Totalnog JoomBoosa možete pronaći ovdje, a ako još uvijek niste nabavili karte, požurite - jer ostalo je svega nekoliko dana do najiščekivanijeg spektakla u regiji. Karte možete nabaviti putem Entria i na svim Entrio prodajnim mjestima, a trenutno su još uvijek u prodaji one od 119, 199 i 1.500 kuna, a prve možete kupiti i u paketu 3+1 gratis. Navala za kartama je velika, stoga ugrabite svoju dok ih još ima!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Posjeti joomboos.24sata.hr