Maja Šuput poljubila maturanta u usta na bini!

radiomreznica
Maja Šuput zaradila je odličnu ocjenu za zabavu koju je priredila karlovačkim maturantima, no večer će posebno pamtiti maturant Josip
Vidi originalni članak

Dok je vrckava i zgodna Maja palila i žarila pozornicom, stigao je Josip sa pričom kako ju je prije 15 godina slušao na Radio Mrežnici i tada zvao te je zaljubljen u nju piše radio-mreznica.hr.

Očito 'slomljena' ovom izjavom dugogodišnje ljubavi, Maja se prepustila i Josipa poljubila u usta!

 - Ti si prvi kojeg sam poljubila u usta na bini -  rekla je vesela Maja.

Maja je svoj doživljaj slavnog kissa prepričala za tportal.

- Tijekom mog nastupa do mene je stalno dolazila informacija kako me iz prvog reda sluša dečko koji je već petnaest godina zaljubljen u mene. U jednom sam ga trenutku jednostavno pozvala na pozornicu i on je došao gore. Šaptao mi je gotovo jednu minutu na uho kako je posljednjih petnaest godina zaljubljen u mene i da sam ja ljubav njegova života. Zamolila sam ga da sve to kaže na mikrofon i kad je pred svima rekao da sam ljubav njegova života ljudi su toliko pljeskali zbog njegove iskrenosti, a moje se srce toliko otvorilo da sam ga morala poljubiti. Mislim da sam u tom trenutku dobila najveći pljesak u svom životu koji je trajao tri minute, a šator se gotovo srušio - rekla je.

Nama je ovo superslatko, a vama?

Posjeti joomboos.24sata.hr