Prvi 148 pregleda 21. svibnja 2015.

Maja Šuput poljubila maturanta u usta na bini!

Maja mu je rekla kako je on prvi kojeg je poljubila na pozornici
radiomreznica

Maja Šuput zaradila je odličnu ocjenu za zabavu koju je priredila karlovačkim maturantima, no večer će posebno pamtiti maturant Josip

Dok je vrckava i zgodna Maja palila i žarila pozornicom, stigao je Josip sa pričom kako ju je prije 15 godina slušao na Radio Mrežnici i tada zvao te je zaljubljen u nju piše radio-mreznica.hr.

Očito 'slomljena' ovom izjavom dugogodišnje ljubavi, Maja se prepustila i Josipa poljubila u usta!

 - Ti si prvi kojeg sam poljubila u usta na bini -  rekla je vesela Maja.

maja | Autor: radiomreznica radiomreznica Maja | Autor: radiomreznica radiomreznica

Maja je svoj doživljaj slavnog kissa prepričala za tportal.

- Tijekom mog nastupa do mene je stalno dolazila informacija kako me iz prvog reda sluša dečko koji je već petnaest godina zaljubljen u mene. U jednom sam ga trenutku jednostavno pozvala na pozornicu i on je došao gore. Šaptao mi je gotovo jednu minutu na uho kako je posljednjih petnaest godina zaljubljen u mene i da sam ja ljubav njegova života. Zamolila sam ga da sve to kaže na mikrofon i kad je pred svima rekao da sam ljubav njegova života ljudi su toliko pljeskali zbog njegove iskrenosti, a moje se srce toliko otvorilo da sam ga morala poljubiti. Mislim da sam u tom trenutku dobila najveći pljesak u svom životu koji je trajao tri minute, a šator se gotovo srušio - rekla je.

Nama je ovo superslatko, a vama?

Tvoja reakcija?