''Mama mi je bila najveći oslonac, bez nje ne bih uspio''

YouTube/screenshot, canva
Majka mu je bila najveća podrška, no s ulaskom u pubertet njihov se odnos zakomplicirao...
Vidi originalni članak

Majka Pattie radila je svakakve poslove kako bi Justinu sve priuštila. Otac ih je ostavio dok je pjevač bio beba, no vratio se nedavno u njegov život na velika vrata.

Pattie Mallette (40) Justina je rodila sa 17 godina, a odgajala ga je kao samohrana majka na socijalnoj pomoći i radeći loše plaćene poslove kako bi sinu osigurala što više može.

Pomagali su joj njezina majka Diane i očuh Bruce. Pattie danas živi mirnim životom na Havajima. Justinov otac Jeremy po djedu je iz Njemačke, otkud i dolazi prezime Bieber, koje čak ima i svoj plemićki grb. Imao je 18 godina kada se Justin rodio i iako je žalio što je tako mlad postao otac, Jeremy je zadnjih nekoliko godina postao dobar sa sinom. S Erin Wagner Jeremy ima još dvoje djece, Justinova polubrata Jaxona (6) i polusestru Jazmyn (7), koje pjevač naprosto obožava te kaže da su mu oni ‘najveća sreća i zadovoljstvo u životu’. 

U ranom pubertetu, prije slave, Justin bi se s ocem čuo svakih tri mjeseca, a Jeremy bi slao nešto novca kad bi mogao, no Biebs bi uglavnom ovisio o majci. Pattie ga je usmjerila prema vjeri pa je Bieberu i danas vjera bitan dio njegova života, a otvoreno govori o tome kako mu je ‘Bog najbolji prijatelji i najveća uzdanica’. Nakon što se proslavio i napravio nekoliko tinejdžerskih ekscesa, poput bacanja jaja na susjedovu kuću, Biebera je majka Pattie htjela disciplinirati i ukazati mu da to nije OK, no to je samo urodilo time da im se pokvario odnos...

 

Kakav je njihov odnos danas čitajte u COOL-u koji je trenutno na kioscima :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

 

Posjeti joomboos.24sata.hr