Prvi 26 pregleda 06. studenoga 2016.

''Mama mi je bila najveći oslonac, bez nje ne bih uspio''

Justin i mama
YouTube/screenshot

Majka mu je bila najveća podrška, no s ulaskom u pubertet njihov se odnos zakomplicirao...

Majka Pattie radila je svakakve poslove kako bi Justinu sve priuštila. Otac ih je ostavio dok je pjevač bio beba, no vratio se nedavno u njegov život na velika vrata.

Pattie Mallette (40) Justina je rodila sa 17 godina, a odgajala ga je kao samohrana majka na socijalnoj pomoći i radeći loše plaćene poslove kako bi sinu osigurala što više može.

Pomagali su joj njezina majka Diane i očuh Bruce. Pattie danas živi mirnim životom na Havajima. Justinov otac Jeremy po djedu je iz Njemačke, otkud i dolazi prezime Bieber, koje čak ima i svoj plemićki grb. Imao je 18 godina kada se Justin rodio i iako je žalio što je tako mlad postao otac, Jeremy je zadnjih nekoliko godina postao dobar sa sinom. S Erin Wagner Jeremy ima još dvoje djece, Justinova polubrata Jaxona (6) i polusestru Jazmyn (7), koje pjevač naprosto obožava te kaže da su mu oni ‘najveća sreća i zadovoljstvo u životu’. 

U ranom pubertetu, prije slave, Justin bi se s ocem čuo svakih tri mjeseca, a Jeremy bi slao nešto novca kad bi mogao, no Biebs bi uglavnom ovisio o majci. Pattie ga je usmjerila prema vjeri pa je Bieberu i danas vjera bitan dio njegova života, a otvoreno govori o tome kako mu je ‘Bog najbolji prijatelji i najveća uzdanica’. Nakon što se proslavio i napravio nekoliko tinejdžerskih ekscesa, poput bacanja jaja na susjedovu kuću, Biebera je majka Pattie htjela disciplinirati i ukazati mu da to nije OK, no to je samo urodilo time da im se pokvario odnos...

 

Kakav je njihov odnos danas čitajte u COOL-u koji je trenutno na kioscima :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

 

Tvoja reakcija?