Marko Vuletić kod Petre: 'Planiram izbaciti pjesmu'

Jedan od najpopularnijih domaćih youtubera i influencera, Marko Vuletić, gostovao je u novoj epizodi 'Pidžama talks' showa kod Petre i otkrio joj da planira izbaciti svoju pjesmu. Razgovarali su još o brojnim drugim temama. Evo što joj je sve priznao i kakve su izazove sve imali u novoj epizodi!
Vidi originalni članak

Petra i Marko odmah na početku epizode skužili su da zajedno nisu snimali već par godina, pa im je osjećaj bio pomalo čudan. Inače, Marko je prije tri godine također bio u JoomBoosu, a ovo mu je sada prvi povratak na kanal nakon tri godine. "Već sam malo i zaboravila kako je to snimati s tobom", priznala mu je Petra, a onda ga je odmah pitala zašto je on jedini imao poseban ulazak u epizodu, za razliku od svih ostalih gostiju?

POGLEDAJTE VIDEO:

"Pa, eto, iščašio sam cijelo koljeno jer sam skakao na trampolinima. Nakon trećeg skoka sam si zeznuo nogu i sad se baš vidi kako je modro sve oko koljena", ispričao je Marko. Nakon kratkih razgovora o nedavnim nezgodama, Marko i Petra započeli su priču o početku njegove youtuberske karijere. 

Marko je Petri priznao da je baš ona bila među prvim youtuberima koji su ga inspirirali da se počne baviti ovim poslom. Godinu dana nakon početka snimanja za YouTube Marko se pridružio JoomBoosu, gdje je bio godinu dana. U tih godinu dana snimili smo i 'Isti san', seriju u kojoj je Marko glumio Brunu. Kojeg se, priznaje, baš i ne sjeća najbolje...

"Ne znam što bih sada poručio Bruni. Vjerojatno da prestane biti klinjo i odraste", kaže Marko, kojemu je jedan od najvećih idola danas sigurno Đurđa iz serije 'Bibin svijet'. Dobro, možda mu nije baš idol, ali njezine legendarne rečenice često ubacuje u svoja videa i po tome ga mnogi i prepoznaju. 

"Nisam je dosad imao priliku upoznati, a kad sam vidio da je snimila video za 24sata, odmah sam počeo tražiti način kako doći do njezinog kontakta. Zaista bih jako volio snimiti video s njom. Pa cijeli moj YouTube kanal je takav kakav je zbog njezinih legendarnih izjava 'super' i svega ostaloga", priznaje Marko.

Petra ga je zatim pitala s kojim youtuberima nikad ne bi snimao, a s kime bi jako volio snimiti video. "Već sam to i rekao i nemam problem da kažem opet, ne bih snimao s 8rasta9. Ne slažem se s njegovim životnim stavovima, pa zato, ali nemam ništa protiv njega. A svi s kojima sam htio snimiti nešto sam već snimio video", govori.

Priznao je kako bi volio izbaciti neku pjesmu, ali ne bi to bilo ništa preozbiljno, već više nešto iz zezancije, a o čemu su Petra i on još razgovarali i je li Marko u sretnoj vezi ili je sretno slobodan, saznajte u novoj epizodi 'Pidžama talksa' na JoomBoos kanalu.

 

Posjeti joomboos.24sata.hr