Prvi 249 pregleda 14. svibnja 2021.

Marko Vuletić kod Petre: 'Planiram izbaciti pjesmu'

Jedan od najpopularnijih domaćih youtubera i influencera, Marko Vuletić, gostovao je u novoj epizodi 'Pidžama talks' showa kod Petre i otkrio joj da planira izbaciti svoju pjesmu. Razgovarali su još o brojnim drugim temama. Evo što joj je sve priznao i kakve su izazove sve imali u novoj epizodi!

Petra i Marko odmah na početku epizode skužili su da zajedno nisu snimali već par godina, pa im je osjećaj bio pomalo čudan. Inače, Marko je prije tri godine također bio u JoomBoosu, a ovo mu je sada prvi povratak na kanal nakon tri godine. "Već sam malo i zaboravila kako je to snimati s tobom", priznala mu je Petra, a onda ga je odmah pitala zašto je on jedini imao poseban ulazak u epizodu, za razliku od svih ostalih gostiju?

POGLEDAJTE VIDEO:

"Pa, eto, iščašio sam cijelo koljeno jer sam skakao na trampolinima. Nakon trećeg skoka sam si zeznuo nogu i sad se baš vidi kako je modro sve oko koljena", ispričao je Marko. Nakon kratkih razgovora o nedavnim nezgodama, Marko i Petra započeli su priču o početku njegove youtuberske karijere. 

Marko je Petri priznao da je baš ona bila među prvim youtuberima koji su ga inspirirali da se počne baviti ovim poslom. Godinu dana nakon početka snimanja za YouTube Marko se pridružio JoomBoosu, gdje je bio godinu dana. U tih godinu dana snimili smo i 'Isti san', seriju u kojoj je Marko glumio Brunu. Kojeg se, priznaje, baš i ne sjeća najbolje...

"Ne znam što bih sada poručio Bruni. Vjerojatno da prestane biti klinjo i odraste", kaže Marko, kojemu je jedan od najvećih idola danas sigurno Đurđa iz serije 'Bibin svijet'. Dobro, možda mu nije baš idol, ali njezine legendarne rečenice često ubacuje u svoja videa i po tome ga mnogi i prepoznaju. 

"Nisam je dosad imao priliku upoznati, a kad sam vidio da je snimila video za 24sata, odmah sam počeo tražiti način kako doći do njezinog kontakta. Zaista bih jako volio snimiti video s njom. Pa cijeli moj YouTube kanal je takav kakav je zbog njezinih legendarnih izjava 'super' i svega ostaloga", priznaje Marko.

 | Autor:

Petra ga je zatim pitala s kojim youtuberima nikad ne bi snimao, a s kime bi jako volio snimiti video. "Već sam to i rekao i nemam problem da kažem opet, ne bih snimao s 8rasta9. Ne slažem se s njegovim životnim stavovima, pa zato, ali nemam ništa protiv njega. A svi s kojima sam htio snimiti nešto sam već snimio video", govori.

Priznao je kako bi volio izbaciti neku pjesmu, ali ne bi to bilo ništa preozbiljno, već više nešto iz zezancije, a o čemu su Petra i on još razgovarali i je li Marko u sretnoj vezi ili je sretno slobodan, saznajte u novoj epizodi 'Pidžama talksa' na JoomBoos kanalu.

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

KVIZ

KVIZ: Prepoznaješ li hranu na 'P' po zumiranim fotkama?

2 komentar/a

bo....

Nastavljam-masterchefovi dive ,dive se toj osobi koja je perfektno(skoro i čak matematički) izrezala meso i s vrlo velikim prilozima i pridjevima napravila toliko fenomenalan obrok da se čovjek i ljudi dive tome ,prezime je njezino (zaboravih ali to savršenstvo nisam)Milinović ili slično,i vrlo me se dojmio mlad čovjek iz Zagreba s jednostavnošću (22godine ima) i vrlo kvalitetnim umijećem čak i rasporeda ,kao i Dalmatinka koja je vrlo divna u svakom pogledu ,a u kulinarstvu vrlo izražajna

bo....

Baš tako ,oko sokolovu,inače po s onim s čime raspolažemo odlično znam pripremiti i napraviti od "nečega i ništa"-Vrlo dobru deliciju,kao mlad čovjek sam učio od najboljega brodskog kuhara i od "malega ,od kužine-i najbolje naučio da i dan danas se nepca nečija uživaju u tome,kuhanje i pripremanje i stvaranje je jedna od vrhunskih odlika relaksacije ,i moram napomenuti da sam gledao Masterchef l što sam vidio ?vidio sam osobu koja je tako graciozno pripremila nešto čemu se čak i najpoznatiji Mas