Meghan i Harry ljuti na njezina oca: 'To je potez očajnika'

sussexroyal/instagram/youtube
Nisu sretni što je Thomas u njihovu dramu sada 'uvukao' i Meghaninu majku Doriju.
Vidi originalni članak

Dosad smo već navikli na činjenicu da Thomas Markle, otac bivše vojvotkinje Meghan Markle, blati nju i njezina supruga, princa Harryja, gdje god stigne pa je bilo očekivano da će to učiniti i tijekom cijele drame oko njihovog izlaska iz kraljevske obitelji.

Naime, Thomas je gostovao u showu 'Good Morning Britain' i ondje je prema dobrom, starom običaju pričao negativno o svojoj kćeri i njezinu suprugu, ali jedna se stvar koju je rekao posebno istaknula.

Thomas je najavio kako će svakog mjeseca davati intervjue o Meghan i Harryju dok ona napokon ne stupi u kontakt s njime, javlja Cosmopolitan. U priču je uključio i Meghaninu majku, Doriju Ragland. "Doriji sam slao pisma i molio je da me 'spoji' s Meghan, ali to se nije dogodilo", rekao je.

Bijesni su što je u sve uvukao njezinu mamu

Iako su već navikli na to da proziva njih dvoje, ovoga puta ih je pogodilo i razljutilo što je u ovu priču uvukao i Meghaninu majku. Prema izvoru koji je progovorio za The Sun, njih su dvoje bijesni zbog ovog njegovog istupa.

"To što je Thomas pokušao uvući Doriju u cijelu priču je prilično očajnički potez. Ona je u ovoj priči potpuno nevina. Ako Meghan ikad odluči ponovno razgovarati s vlastitim ocem, na njoj je da o tome odlučuje. Oni ne žele da Dorija bude na bilo koji način umiješana u ovu priču i da postane pijun kojeg će Thomas koristiti za svoje ciljeve. Dorija nije osoba od konflikata", ispričao je izvor.

A što vi mislite o cijeloj ovoj situaciji? Na čijoj ste strani?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr