Meghan i Harry se pomalo distanciraju od javnosti?

sussexroyal/Instagram kensingtonroyal/Instagram
U intervjuu za Telegraph, vojvotkinja od Sussexa izjavila je kako joj nije bitno svima se svidjeti, a stručnjakinja za govor tijela sad je analizirala njezino i ponašanje princa Harryja.
Vidi originalni članak

Stručnjakinja za govor tijela Blanca Cobb promatrala je ponašanje pripadnika britanske kraljevske obitelji. Prema Cobb, Meghan Markle izgleda kao da je u svom svijetu, a Harry je središte tog svijeta. Njih dvoje zajedno se, polako, odvajaju od javnosti i povlače u svoj svijet.

'Povlače se u sebe'

"Prema svemu što sam dosada vidjela, Meghan je silno zaljubljena u Harryja i on joj je centar svijeta. No, prema njihovom ponašanju vidi se da se lagano povlače u sebe. Ovakav nastup je zasigurno posljedica nedavnog intervjua u kojem je Meghan pričala o tome koliko joj je bilo teško uslijed preseljenja u Veliku Britaniju te tijekom trudnoće jer je, kako kaže, stalno primala uvrede te su je pogađali ne uvijek laskavi natpisi britanskih medija. Smatram da će se i dalje pojavljivati u javnosti i raditi svoj posao, ali s određenim emocionalnim odmakom", zaključila je Cobb. 

Meghan zapravo jako pogađa mišljenje javnosti?

Osim ponašanja, Cobb se pozabavila i analizom Meghaninih izjava. Zbog Meghanine rečenice da "ona ne smatra da je bitno svima se svidjeti", Cobb je dobila uvid u to koliko je zapravo pogađa mišljenje javnosti. Tvrdi kako je zbog toga promijenila ponašanje.

"Ako želite da vas netko doživi na određen način, morate se ponašati u skladu s time. Mislim da je par oduvijek imao profesionalni pristup prema javnosti. Nakon svih napada na Meghan, mišljenje javnosti prema njoj se, pak, promijenilo, što je njoj dalo priliku da i ona promijeni svoje ponašanje kako bi dobila zasluženo poštovanje javnosti", objasnila je Cobb. 

Koliko će se, nakon svih skandala i tužbi, Meghan i Harry pojavljivati u javnosti te kakav će njihov pristup javnosti biti, tek ćemo vidjeti.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr