Meghan je prekipjelo: Ne želi imati posla sa svojom obitelji

mrsmeghanmarkle/instagram
Kako bi zadržala vlastito psihičko zdravlje odlučila se maknuti od onih koji je omalovažavaju i ne podržavaju
Vidi originalni članak

Iako bi trebala roditi svaki čas, Meghan Markle, osim o prinovi, stigne razmišljati i o tome koga još treba isključiti iz svog života jer joj stvara previše stresa i ispušta previše toksina u njezinoj blizini. 

via GIPHY

Iako je Meghan, prema riječima autorice knjige Harry and Meghan: Life, Loss, and Love, Katie Nicholl, "iznimno povrijeđena zbog načina na koji su se prema njoj odnosili članovi njezine obitelji, odlučila je krenuti dalje", piše Cosmopolitan.

Ponajviše su je 'vrijeđali' i omalovažavali njezin otac Thomas Markle i njezina sestra Samantha Markle. Iako je Thomas u zadnje vrijeme prilično miran, sveukupno joj je stvorio toliko stresa da mu je odlučila napisati čak pet stranica dugo pismo. U njemu je napisala:

'Ovo ti pišem teška srca'

via GIPHY

"Tata, ovo pišem teška srca i ne razumijem zašto si odlučio ići ovim putem te se oglušio na bol koju mi nanosiš... Tvoje ponašanje slomilo je moje srce na milijun komadića - ne samo zato što si mi stvorio nepotrebnu bol, već i zato što si odlučio ne govoriti istinu. To nikada neću shvatiti..."

Kako bi ostala smirena i ne dozvolila da joj drugi stvaraju nepotreban stres, pogotovo u razdoblju kad se njezina i Harryjeva obitelj povećava, odlučila je svog oca isključiti iz svog života. Isto vrijedi i za njezinu sestru. 

I, koliko god bilo tužno, zapravo je potpuno razumijemo...

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Posjeti joomboos.24sata.hr