Meghan Markle outfitom odala počast Velikoj Britaniji?

sussexroyal/instagram
Paru je ovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon što su istupili iz kraljevske obitelj i preselili u Kanadu.
Vidi originalni članak

Meghan Markle i princ Harry potkraj tjedna sudjelovali su na dodjeli nagrada Endeavour Fund Awards u Londonu i to je prvi puta da su se zajedno pojavili u Velikoj Britaniji i u javnosti nakon istupanja s kraljevskih dužnosti i odlaska iz kraljevske obitelji, javlja Bustle. 

Otkako su preselili u Kanadu, njih dvoje nisu baš najpoželjnija lica u britanskoj javnosti, ali na sreću, nije bilo nikakvih incidenata prilikom njihova posljednjeg posjeta.

Zasjala u haljini Victorije Beckham

Meghan je na dodjeli nagrada zasjala u plavoj haljini dizajnerice Victorije Beckham i u cipelama Manolo Blahnik, a uz ovu je kombinaciju isfurala torbicu Stelle McCartney.

I inače voli britanske dizajnere

Mnogi su komentirali njenu odjevnu kombinaciju, misleći kako je tom odjećom zapravo htjela odati počast Ujedinjenom Kraljevstvu, jer su svi dizajneri koje je 'nosila' - Britanci. No, Meghan i inače obožava britanske dizajnere te redovito nosi njihove haljine i odjevne komade pa je možda jednostavno bila svoja. Tko zna...

Vrijeme provodi sa sinom i suprugom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Wishing you all a very Happy New Year and thanking you for your continued support! We’ve loved meeting so many of you from around the world and can’t wait to meet many more of you next year. We hope 2020 brings each of you health and continued happiness.” - The Duke and Duchess of Sussex Special thanks to Chris Martin and @Coldplay for allowing us to use one of their songs Photo and video © SussexRoyal Thanks to PA for additional images and footage

Objavu dijeli The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Iako se šuškalo kako će se možda vratiti glumi nakon odlaska iz kraljevske obitelji, Meghan zasad svaki slobodan trenutak provodi s malenim Archiejem i princom Harryjem u Vancouveru. Meghan i Harry sa svojim kraljevskim dužnostima prestaju 31. ožujka. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr