Prvi 1006 pregleda 07. ožujka 2020.

Meghan Markle outfitom odala počast Velikoj Britaniji?

sussexroyal/instagram

Paru je ovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon što su istupili iz kraljevske obitelj i preselili u Kanadu.

Meghan Markle i princ Harry potkraj tjedna sudjelovali su na dodjeli nagrada Endeavour Fund Awards u Londonu i to je prvi puta da su se zajedno pojavili u Velikoj Britaniji i u javnosti nakon istupanja s kraljevskih dužnosti i odlaska iz kraljevske obitelji, javlja Bustle. 

Otkako su preselili u Kanadu, njih dvoje nisu baš najpoželjnija lica u britanskoj javnosti, ali na sreću, nije bilo nikakvih incidenata prilikom njihova posljednjeg posjeta.

Zasjala u haljini Victorije Beckham

Meghan je na dodjeli nagrada zasjala u plavoj haljini dizajnerice Victorije Beckham i u cipelama Manolo Blahnik, a uz ovu je kombinaciju isfurala torbicu Stelle McCartney.

I inače voli britanske dizajnere

Mnogi su komentirali njenu odjevnu kombinaciju, misleći kako je tom odjećom zapravo htjela odati počast Ujedinjenom Kraljevstvu, jer su svi dizajneri koje je 'nosila' - Britanci. No, Meghan i inače obožava britanske dizajnere te redovito nosi njihove haljine i odjevne komade pa je možda jednostavno bila svoja. Tko zna...

Vrijeme provodi sa sinom i suprugom

Iako se šuškalo kako će se možda vratiti glumi nakon odlaska iz kraljevske obitelji, Meghan zasad svaki slobodan trenutak provodi s malenim Archiejem i princom Harryjem u Vancouveru. Meghan i Harry sa svojim kraljevskim dužnostima prestaju 31. ožujka. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?