Meghan Markle ponovno prekršila kraljevski protokol?

meghanmarkle_hd@instagram
Meghan Markle još jednom je navodno prekršila kraljevski protokol na dodjeli prestižnih britanskih modnih nagrada
Vidi originalni članak

Nitko nije očekivao Meghan

Na ovogodišnjoj dodjeli prestižnih britanskih modnih nagrada u Londonu našlo se mnoštvo svjetski poznatih lica, koja su za ovu prigodu izvukla najbolje komade odjeće iz ormara. No, nitko se nije nadao da će jedna osoba zasjeniti sve prisutne. Međutim, Meghan Markle, kao posebna gošća iznenađenja, nije prošla crvenim tepihom i nitko je nije vidio do trenutka kad ju je glumica Rosamund Pike prozvala na pozornicu, donosi InStyle.

Opet zablistala, ali…

Trudna Vojvotkinja na pozornici je zablistala u crnoj baršunastoj haljini koja otkriva jedno rame. I, dok možda mislite kako je haljina ta koja je sporna kada je riječ o kraljevskom protokolu, ovaj put nije tako. Nokti su ti koji ovaj put digli prašinu. Naime, na Meghan su se cijelu večer isticali crni nokti, uređeni u gotičkom stilu. Prema tradiciji, članice kraljevske obitelji smiju imati nalakirane nokte, ali boje moraju biti vrlo suptilne, recimo bež ili blago ružičaste boje. Izgleda kako se Meghan još jednom oglušila na pravila i odlučila ostati vjerna svom prijašnjem stilu- barem u toj mjeri.

Došla odati počast najdražoj dizajnerici

Meghan je na prestižnu dodjelu britanskih modnih nagrada došla s ciljem da oda počast svojoj najdražoj dizajnerici, ujedno i dizajnerici svoje vjenčanice, Clare Waight Keller, tako što joj je osobno dodjelila nagradu za dizajnericu godine.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti!

Posjeti joomboos.24sata.hr