Meghan ne želi odgajati djecu kao što to rade Kate i William?

stunningmeghanmarkle/instagram
Navodno je jako odlučna oko ove svoje odluke
Vidi originalni članak

Meghan Markle poznata je po tome da 'krši' kraljevska pravila i da se često ne vodi tradicijom, iako je sada, otkako je i službeno članica kraljevske obitelji, mora poštivati mnogo više nego prije. No, što se tiče odgoja buduće djece nje i princa Harryja, Meghan neće pristajati na kompromise. 

Naime, Heath magazin piše kako će Meghan u tom slučaju 'raskinuti' s tradicijom i voditi se pravilima modernog života. Odnosno, ona će utjecati na to u kojem će smjeru odgajati svoju djecu, piše Her.

Izvor blizak kraljevskoj obitelji je izjavio: "Meghan je odlučna u tome da njezino dijete ne 'paradira' uokolo u mini hlačicama poput princa Georgea." Maleni George kratke hlačice nosi zbog toga što one, prema riječima princa Williama, predstavljaju 'klasu', a s obzirom da je on maleni princ, to je nekako i očekivano.

Odlučna je

No, unatoč tome, Meghan je navodno itekako odlučna u svojoj odluci, pa vjerojatno ne možemo očekivati da će svoje dijete oblačiti u kraljevsku odjeću, već u ležernije i jednostavnije kombinacije. Ali, to nam tek ostaje vidjeti kad na svijet dođe nova kraljevska prinova.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

Posjeti joomboos.24sata.hr