Meghan se mora izvagati prije i nakon blagdanske večere?

meghanmarkle-official@instagram
Ovo je neobična tradicija koja datira daleko u prošlost kraljevske obitelji
Vidi originalni članak

Meghan Markle ove će godine, zajedno sa svojom mamom Dorijom Ragland, prisustvovati svečanoj blagdanskoj večeri s kraljevskom obitelji, no - kao da to samo po sebi nije dovoljno stresno, njih će dvije morati sudjelovati u pomalo bizarnom običaju jedne od najbogatijih obitelji na svijetu.

Vaganje prije i nakon večere

Naime, Meghan i njezina mama morat će se izvagati prije i nakon večere, zajedno s ostalim članovima kraljevske obitelji, piše Cosmopolitan.

Ova neobična tradicija datira još u doba kralja Edwarda VII. i, navodno, uopće se ne radi o zlobnoj tradiciji kojoj je cilj nekoga posramiti. On je, naime, bio zabrinut za zdravlje članova svoje obitelji i vaganjem se htio uvjeriti da je svatko od njih pojeo dovoljnu količinu hrane za božićnom večerom. 

No, neovisno o tome, ovo je jedna jako, jako čudna tradicija kojoj će se i Meghan sada morati pridružiti.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

Posjeti joomboos.24sata.hr