Mia Negovetić: Show mi je donio prijatelje s kojima sam se smijala, ali i plakala

Pixsell
Tajna njezina uspjeha krije se u bakinim kolačima i ljubavi prema glazbi
Vidi originalni članak

Mia Negovetić (13) prva je pobjednica 'Zvjezdica'! Vijest je to koja je prije dva dana "protutnjala" cijelom Hrvatskom. 

Pažnju javnosti privukla je nastupom na proslavi 'Oluje', a svakim novim nastupom u showu samo je dodatno potvrdila nedvojben i očaravajuć talent. 

- Kad su izrekli moje ime, bila sam izvan sebe od sreće. Nisam mogla vjerovati što se događa - rekla je simpatična Mia koja je pobjedu proslavila uz bakine fantastične kolače.

Iako je bilo i teških dana, neizvjesnosti i "vokalne borbe", za nju će ovo ostati jedno predivno iskustvo.

- Sve je bilo samo zabava. Kad bi netko nešto pogriješio, svi smo mu pljeskali i čekali da počne ispočetka. Kad bi netko ispao, svi smo plakali - ispričala je.

Osim popularnosti, pobjeda joj je donijela i druge vrijedne nagrade pa će tako Mia imati priliku otputovati u Disneyland, odvesti cijeli razred i prijatelje na projekciju novog nastavka 'Ratova zvjezda', godinu dana usavršavati svoje glasovne mogućnosti u školi pjevanja 'Husar&Tomčić' te dvije velike kutije Lego kockica! Ipak, kao najveću nagradu ističe iskustvo koje je stekla.

Pamtit će ga i po pravim prijateljima koje je tamo upoznala.

- Svi smo se skompali i zajedno se veselili svakom novom prolasku dalje. Najviše sam se družila s dvije cure s kojima sam ostala u kontaktu, Leom Bičanić i Korinom Kitanović. Lea je iz Zagreba, a Korina iz Požege. Na snimanju u Beogradu zabavljali smo se, smijali, sprijateljili, pjevali - zaključila je.

Već sada je brojni ljudi na cesti prepoznaju, a niti poziva za gostovanja ne nedostaje. Unatoč tome, Mia je i dalje skromna djevojčica, a da takva i dalje ostane pobrinuti će se njezini roditelji.

Donedavno je sanjala o tome da postane slastičarka, ali sada kaže kako joj je pjevanje ipak nešto više od hobija. Ipak, i dalje želi u njemu uživati, a ne da joj postane opterećenje.

Posjeti joomboos.24sata.hr