Prvi 34 pregleda 02. studenoga 2015.

Mia Negovetić: Show mi je donio prijatelje s kojima sam se smijala, ali i plakala

Mia Negovetić
Pixsell

Tajna njezina uspjeha krije se u bakinim kolačima i ljubavi prema glazbi

Mia Negovetić (13) prva je pobjednica 'Zvjezdica'! Vijest je to koja je prije dva dana "protutnjala" cijelom Hrvatskom. 

Pažnju javnosti privukla je nastupom na proslavi 'Oluje', a svakim novim nastupom u showu samo je dodatno potvrdila nedvojben i očaravajuć talent. 

Mia Negovetić | Autor: Pixsell Pixsell

- Kad su izrekli moje ime, bila sam izvan sebe od sreće. Nisam mogla vjerovati što se događa - rekla je simpatična Mia koja je pobjedu proslavila uz bakine fantastične kolače.

Iako je bilo i teških dana, neizvjesnosti i "vokalne borbe", za nju će ovo ostati jedno predivno iskustvo.

- Sve je bilo samo zabava. Kad bi netko nešto pogriješio, svi smo mu pljeskali i čekali da počne ispočetka. Kad bi netko ispao, svi smo plakali - ispričala je.

Osim popularnosti, pobjeda joj je donijela i druge vrijedne nagrade pa će tako Mia imati priliku otputovati u Disneyland, odvesti cijeli razred i prijatelje na projekciju novog nastavka 'Ratova zvjezda', godinu dana usavršavati svoje glasovne mogućnosti u školi pjevanja 'Husar&Tomčić' te dvije velike kutije Lego kockica! Ipak, kao najveću nagradu ističe iskustvo koje je stekla.

Mia Negovetić | Autor: RTL RTL

Pamtit će ga i po pravim prijateljima koje je tamo upoznala.

- Svi smo se skompali i zajedno se veselili svakom novom prolasku dalje. Najviše sam se družila s dvije cure s kojima sam ostala u kontaktu, Leom Bičanić i Korinom Kitanović. Lea je iz Zagreba, a Korina iz Požege. Na snimanju u Beogradu zabavljali smo se, smijali, sprijateljili, pjevali - zaključila je.

Već sada je brojni ljudi na cesti prepoznaju, a niti poziva za gostovanja ne nedostaje. Unatoč tome, Mia je i dalje skromna djevojčica, a da takva i dalje ostane pobrinuti će se njezini roditelji.

Donedavno je sanjala o tome da postane slastičarka, ali sada kaže kako joj je pjevanje ipak nešto više od hobija. Ipak, i dalje želi u njemu uživati, a ne da joj postane opterećenje.

Tvoja reakcija?