Cool vijesti: Stiže nam parfem s potpisom Harryja Stylesa?

Ian West/Press Association/PIXSELL
Prošlo je nekoliko godina od raspada boy banda 'One Direction', članovi ekipe su krenuli u solo vode, a Harry Styles se istaknuo kao hit maker za kojim uzdišu djevojke diljem svijeta. Sad nam je pripremio novu stvar
Vidi originalni članak

Pjevač Harry Styles bi uskoro mogao izbaciti liniju kozmetike i parfema. Kad si toliko popularan teško je sakriti informacije koje još ne planiraš objaviti. Tako su Harryjevi fanovi otkrili nevjerojatnu informaciju da bi na tržište mogla stići beauty linija s potpisom bivšeg člana 'One Directiona', piše Elite daily.

Fan profil na Twitteru koji se bavi praćenjem pjevača i njegovog rada objavio je screenshot dokumenta, odnosno registriranja linije kao branda. Harry je u papiru naveden kao direktor tvrtke pod nazivom 'Pleased as holdings limited' as of now'. Pod opisom poslovanja tvrtke je navedeno veleprodaja parfema i kozmetike pa su fanovi zbrojili dva i dva.

Na dokumentu je navedena još jedna osoba s kojom bi Harry trebao surađivati, ona je Emma Spring, pjevačeva dugogodišnja asistentica.

Harry ima pune ruke posla s obzirom da je dio glumačke postave dvaju filmova i najavio je turneju za jeden 2021. godine. Fanovi su pomalo zabrinuti hoće li sve stići, ali čini se da Harry s lakoćom rješava. Jedva čekamo vidjeti kakav će parfem osmisliti!

 

Posjeti joomboos.24sata.hr