Prvi 384 pregleda 04. lipnja 2021.

Cool vijesti: Stiže nam parfem s potpisom Harryja Stylesa?

Ian West/Press Association/PIXSELL

Prošlo je nekoliko godina od raspada boy banda 'One Direction', članovi ekipe su krenuli u solo vode, a Harry Styles se istaknuo kao hit maker za kojim uzdišu djevojke diljem svijeta. Sad nam je pripremio novu stvar

Pjevač Harry Styles bi uskoro mogao izbaciti liniju kozmetike i parfema. Kad si toliko popularan teško je sakriti informacije koje još ne planiraš objaviti. Tako su Harryjevi fanovi otkrili nevjerojatnu informaciju da bi na tržište mogla stići beauty linija s potpisom bivšeg člana 'One Directiona', piše Elite daily.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

Fan profil na Twitteru koji se bavi praćenjem pjevača i njegovog rada objavio je screenshot dokumenta, odnosno registriranja linije kao branda. Harry je u papiru naveden kao direktor tvrtke pod nazivom 'Pleased as holdings limited' as of now'. Pod opisom poslovanja tvrtke je navedeno veleprodaja parfema i kozmetike pa su fanovi zbrojili dva i dva.

Na dokumentu je navedena još jedna osoba s kojom bi Harry trebao surađivati, ona je Emma Spring, pjevačeva dugogodišnja asistentica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

Harry ima pune ruke posla s obzirom da je dio glumačke postave dvaju filmova i najavio je turneju za jeden 2021. godine. Fanovi su pomalo zabrinuti hoće li sve stići, ali čini se da Harry s lakoćom rješava. Jedva čekamo vidjeti kakav će parfem osmisliti!

 

 | Autor: joomboos joomboos

Tvoja reakcija?