'Mislili su da sam curica pa sam im pokazivao luleka'

screenshot
8rasta9 snimio je super zanimljiv video s mamom u kojem ona otkriva neke dosta neugodne detalje iz njegova djetinjstva...
Vidi originalni članak

Mama i Rasta zajedno su snimili video u kojem otkviraju neke neugodne detalje iz Rastina djetinjstva, a prvo što je rekla bilo je kako je 'mali Rasta' sa svojih 4,5 kila i 55 centimetara bio najveća beba u rodilištu. 

"Kad su mi te stavili u krevet, ružno si me pogledao. I ja sam rekla: "Sorry"... Ali eto, ja sam te zapala za mamu, što ćeš. Nisam ni ja sretna kaj si bio tak velik", prisjetila se. 

Svi su mislili da je Rasta curica

Rastina mama se zatim prisjetila kako je to bilo kad je imao oko godinu i pol. "Kad je porastao bio je jako debeli. Imao je dugačku kosicu - frčkavu. Morala sam kupovati puno regeneratora, jer kad bi mi to njemu rasčešljali, to bi bilo do pola leđa", rekla je. No, najzanimljivija činjenica svakako je ta kako su svi dugo mislili da je Borna zapravo curica. A on je, moramo priznati, imao zaista simpatičnu tehniku razuvjeravanja ljudi. Hahaha!

"U trgovini bi ga uvijek cure na blagajnama zezale... Joj, kak si ti lijepa curica. A on bi rekao: "Ne, ja imam luleka"! I odmah pelenu na blagajni dole i luleka van. Da se vidi raskoš", ispričala je mama kroz smijeh.

"Kladim se da je curica"

No, to nije bilo jedino za što su ga zadirkivali. Naime, jedna susjeda nikako nije mogla vjerovati da je on stvarno dečko pa se jednom prilikom i kladila s njegovim tatom u 100 eura da je curica.

Pogađate kako ju je Rasta razuvijerio? Da, napravio je 'svoj potez' i pokazao joj, kako ga je on zvao, 'luleka'. "Vidiš da sam muško", rekao bi joj. 

via GIPHY

Dijete za poželjeti

Mama je ipak zaključila kako je Borna bio jako dobro dijete koje nikad nije plakalo i uvijek je s njim sve bilo moguće riješiti razgovorom. Bravo Borna! Dečko za poželjeti. Nika je, čini se, prava sretnica. <3

A kakav si ti bio/bila kao dijete?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

Posjeti joomboos.24sata.hr