Mladenka održala svadbu iako ju je zaručnik ostavio

kayleystead/Instagram/Canva
Kayley Stead iz Walesa na dan svog vjenčanja je saznala da je njen zaručnik pobjegao i odustao od braka s njom. No, unatoč svemu, Kayley je odlučila održati svadbu
Vidi originalni članak

Ova djevojka je sa svojim zaručnikom Kallumom u vezi bila četiri godine prije nego su se odlučili vjenčati, a dan prije samog vjenčanja odlučili su provesti odvojeno kako bi ispoštovali tradiciju. Upravo zato, Kayley je do zadnjeg trena mislila kako je sve u redu i da će se ubrzo udati za ljubav svog života.

"Bila sam u blaženom neznanju cijelo to vrijeme", ispričala je za Daily Mail

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kayley Stead (@kayleystead2206)

"Planirali smo medeni mjesec i za prošli Božić mi je poklonio ručno ispisan album s uspomenama i razlozima zašto me voli. Zbilja ne znam zašto je to učinio, ali sad nije više ni važno", rekla je. 

Kayley se sa svojim djeverušama od ranog jutra pripremala za vjenčanje, a one su preko djevera saznale da se mladoženja neće pojaviti. Sakrile su mobitel mladenki prije nego su bile sto posto sigurne da su vijesti točne. 

"Kada sam saznala, bila sam u potpunom šoku, sva šminka mi se razmazala i nisam mogla suspregnuti suze. Fotografkinja me pitala zašto unatoč svemu ne provedem lijep dan s obitelji i prijateljima, i tada sam odlučila da ću nastaviti vjenčanje", rekla je.

Kayley je odlučila poslušati savjet fotografkinje, popraviti šminku, odjenuti svoju vjenčanicu iz snova i napraviti taj dan lijepim koliko god je to moguće.

"Djeveri i obitelj i prijatelji, svi su ostali uz mene. Bilo mi je jako važno provesti ovaj dan i sa svojim roditeljima, koji su već u godinama i bojala sam se uvijek da možda neće moći prisustvovati mom vjenčanju. Plesala sam sa svojim tatom, a prijateljice su bile uz mene cijelo vrijeme", ispričala je Kayley.

Iako se nije udala, fotografirala se u vjenčanici, držala govor i u potpunosti uživala u danu koji je bio posvećen samo njoj. 

Nakon vjenčanja, Kayley je dobila podršku od prijateljica, koje su pokrenule GoFundMe kampanju kako bi se nesretnoj mladenki pomoglo s troškovima svadbe, ali i s novim početkom.

"Zbilja nije to zaslužila, ima zlatno srce", rekla je Kayleyna prijateljica Jordie.

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

Posjeti joomboos.24sata.hr