Breskvica i Voyage su prekinuli zbog drugog dečka?

Borislav Zdrinja/ATAImages/PIXSELL
Mladi par je privukao pozornost javnosti 2019. godine prvom zajedničkom pjesmom 'Vrati me'. Nekoliko dana od njihovog prekida, pa navodnog pomirenja, objavljena je njihova nova pjesma 'Beli Grad'
Vidi originalni članak

Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović ovih dana pune stupce regionalnih novina i portala. Prvo se pisalo o tome da su prekinuli dugogodišnju ljubavnu vezu. Ni Breskvica, a ni Voyage to nisu potvrdili javnosti, no fanovima je bilo jasno da se nešto događa kad su oboje obrisali zajedničke fotografije s društvenih mreža.

Kako piše srpski Blic nagađa se kako je razlog prekida bilo ponašanje mlade pjevačice prenosi 24sata. Navodno je Breskvica pronašla utjehu u zagrljaju drugog mladog pjevača koji je u usponu, a nove generacije ga obožavaju. Poznaju se od 2017., a kako otkriva izvor za srpske medije, jedan je od onih koji su negativno komentirali Voyageovo pjevanje.

PRESLATKO Fanovi presretni: Pomirili se Voyage i Breskvica?

S Breskvicom se našao nekoliko puta, a ona mu se požalila na svoju vezu. 

"Rekla mu je kako Voyage pokušava upravljati njezinim životom. Rekla je kako im se veza odavno raspada i kako to već dugo nije odnos koji ona želi. Tajno su se sastajali, dok je Voyageu govorila kako je kod kuće. Sve je funkcioniralo bez problema do trenutka kada je Breskvicu otkrila lokacija na aplikaciji koju je on pratio", ispričao je izvor za srpske medije pa dodao:

"Tada je Voyage shvatio kako ga danima laže i nastala je drama", nadodao je.

Jučer je na YouTube kanalu Generacija Zed izašla nova pjesma Breskvice i Voyagea, ali uz objašnjenje da zbog trenutne situacije nisu snimili video već su ga napravili od njihovi starih snimaka.

Ovdje poslušajte pjesmu:

Možda ipak ljubavi nije došao kraj?

Jučer su se pojavile teorije da se par ipak pomirio i da nisu mogli jedan bez drugoga. Što je istina, a što laž još se ne zna. No, ako nešto saznamo obavijestiti ćemo vas.

Posjeti joomboos.24sata.hr