Na ove horoskopske znakove će jesen najviše utjecati

canva
Danas obilježavamo prvi dan jeseni što znači da će, za mnoge horoskopske znakove, doći do određenih promjena. Ovaj put, te će se promjene najviše odnositi na njihov ljubavni život. Koji će to horoskopski znakovi najviše pasti pod utjecaj jeseni i kakve će im se sve promjene dogoditi, saznajte u nastavku
Vidi originalni članak

Lav

Kada je riječ o pronalasku ljubavi, lavovi će doći do spoznaje da je možda bitnije obratiti pažnju na ljude oko sebe nego se svim silama truditi upoznati nekog novog. No, kako piše 24sata, važno je ne forsirati romansu s bilo kim jer će se svaki lav sada sigurno pitati tko to iz njegove okoline bi mogao biti njegova srodna duša. 

via GIPHY

Samo se treba prepustiti sudbini i ljubav će se već pojaviti. 

Vaga

Jesen će za vage biti razdoblje velikih ljubavnih prekretnica. One vage koje su u nezadovoljavajućim vezama koje su im donijele samo probleme i razočaranja, vjerojatno će reći da je dosta i tu vezu prekinuti. 

via GIPHY

Neke vage će se od tih prekida vrlo brzo oporaviti jer će se osjećati kao da su maknule okove, dok će drugima ipak biti malo teže ostaviti svog partnera. No, ne trebaju očajavati jer će vrlo brzo pronaći nekoga tko je dostojan njihove ljubavi. 

Škorpion 

Jesen će škorpionima donijeti jedan sudbonosni susret kada će škorpioni sresti jednu posebnu osobu koja će im život okrenuti naopačke. 

via GIPHY

Tu osobu će škorpion odmah prepoznati u gomili, a srce će mu 'ukrasti' već nakon prvog razgovora. 

Ribe

Pripadnici ovog znaka će promijeniti perspektivu i odjednom će stvoriti novi pogled na ljude u svojem okruženju. Moguće je da će ribe započeti ljubavnu romansu s nekim koga već dugo poznaju. 

via GIPHY

Otkrit će novo lice te osobe i zapitati se je li moguće da je netko tko je pravi za njih tako dugo u njihovoj blizini, a da nisu to primijetili. 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

Posjeti joomboos.24sata.hr