'Na snimanju spota za 'Gas Gas' imali smo malu nezgodu...'

Ash nam je, prije izlaska pjesme 'Gas Gas' koju repa s Chodom i koju sutra možete premijerno čuti na JoomBoosu u 12:00 sati, ispričao kako im je bilo na snimanju spota i prisjetio se male 'nezgode' sa šampanjcem koja im se dogodila.
Vidi originalni članak

"Na kraju snimanja su mi dali šampanjac da ga otvorim i kako je snimanje trajalo 12 sati, već sam bio prilično umoran. Producentica mi je rekla da pazim s otvaranjem i da bocu otvorim polako, ali, naravno, to se nije dogodilo...", započeo je Ash anegdotu sa snimanja spota za novi JoomBoos hit 'Gas gas'.

'Mislio sam da sam zeznuo cijelu scenu...'

"Odjednom je sve počelo prštati na sve strane, a ja sam se usred snimanja instinktivno zaderao ime producentice. Mislio sam da sam tim vikanjem zeznuo cijelu scenu, jer smo snimali u ‘one takeu’. Na kraju je taj dio super ispao i svima nam se svidio – prisjetio se Ash.

'Žao mi je što Choda nije mogao doći na snimanje u Zagreb'

Rekao nam je da mu je malo žao što, zbog korone, Choda nije uspio doći u Zagreb na snimanje spota, ali mu je suradnja s njime na ovoj novoj pjesmi, kaže, bila odlična.

"Jako mi je žao što se Choda i ja nismo vidjeli i upoznali i uživo, zbog korone, siguran sam da bi tako bilo još bolje i zabavnije na snimanju. Ali smo ovime još jednom pokazali da se sve može odraditi ‘na daljinu’! Bilo je odlično i ovako virtualno raditi s Chodom, rezultat je, čini mi se, i više nego genijalan", dodaje Ash.

A koliko je zapravo genijalan rezultat - i spot i pjesma - poslušajte i pogledajte sutra u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu.

UKLJUČITE SE NA PREMIJERU:

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

Posjeti joomboos.24sata.hr